Prosvetni radnici neće 10.000 dinara

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Badava priča o dest hiljada dinara,kad je to smejurija kako za INTELEKTUALCE,TAKO I ruralne ljude,koji plaćaju ono što je sve skuplje od 10 d.!

  2. Bravo za lekare i prosvetare. Nama trebaju zaposleni ali u dobrim bolnicama sa dobrom opremom i sistemom kao i EU platama a ne propagandna crkavica kao pre onih 100€ koje posle vratimo većim porezom i cenama još istog meseca. Samo napredno u održanje vlasti i pljačku naroda.

  3. Од професорке деца могу научити не само српски језик него и многе друге важније ствари.

  4. U mnogim zemljama EU deca IDU u školu. Zatvoreni su restorani, noćni klubovi, većina prodavnica, ali NE i škole. Istine radi!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Pisma čitalaca

Naslovna strana

18. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.