Društvo

Književno veče pod svećama

Domu kulture „Gračanica“ danas je isključena električna energija iako su računi za struju uredno plaćeni, navodi se u saopštenju te ustanove.

Od 1. jula 100.000 dinara za roditelje prvorođenih beba

Od prvog jula sve majke koje rode prvo dete dobijaće jednokratnu pomoć od 100.000 dinara, rekla je gostujući u Dnevniku RTS-a ministarka zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.

Delta Holding jedina hoće Sava centar

Delta Holding jedina je kompanija koja se javila i posle produženog roka prve faze javnog poziva za javno-privatno partnerstvo za saradnju sa Gradom Beogradom i investiciji u 49 odsto vlasništva Sava centra, objavila je Politika.

Poverenik: Izjave izazvale nepotrebnu uznemirenost u vezi kamera

Poverenik za informacije od javnog značaja je povodom reakcija javnosti, na veliki broj novih kamera uočenih krajem 2017. godine na saobraćajnicama u Beogradu, sproveo postupak nadzora prema MUP-u i prema Gradskoj upravi grada Beograda, navodi se u saopštenju.

Srbi uhapšeni u Grčkoj sa kokainom vrednim milion evra

U saradnji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, grčke policije i američke agencije DEA na teritoriji Republike Grčke sprovedena je akcija u kojoj je uhapšeno više osoba, navodi se u saopštenju MUP-a.

Izabran prevoznik đaka

Autobuski prevoz đaka sa područja Požarevca obavljaće kompanija “Ariva Litas”, čija je ponuda prihvaćena u postupku javne nabavke.

Petronijević: Žrtve da nauče da prijave vršnjačko nasilje

Kada celo društvo nedvosmisleno stane „iza” žrtava vršnjačkog nasilja, nasilnici će se sigurno teže odlučivati na korake koji uzrokuju mnogobrojne probleme, izjavio je domaćin tribine o vršnjačkom nasilju član Gradskog veća Dragomir Petronijević.