Apatin: Lokalno igralište uredili radnici JKP "Naš dom", SNS akciju predstavio kao svoju 1Foto: UG "Bez straha"

Udruženje građana „Bez straha“ iz Apatina saopštilo je da je odbor Srpske napredne stranke zloupotrebio JKP „Naš dom“ iz tog grada i akciju sređivanja lokalnog igrališta predstavio kao svoju iako je većinu radova na tom igralištu obavilo upravo to JKP.

Kako se navodi u saopštenju, farbanje klupa, košenje trave i slične aktivnosti koje organizuju odbori SNS širim Srbije i nisu novost.

Međutim, kako ističu, ovog puta došlo je do zloupotrebe JKP „Naš dom“ koje je obavilo 90 odsto radova na igralištu u Apatinu, a zatim pozvao članove SNS-a da se slikaju u majicama sa stranačkim obeležjima te akciju predstavili kao svoju.

Lokalni mediji, za koje iz“Bez straha“ navode da su finansirani od strane lokalne samouprave, odmah su preneli tu vest.

„I direktor je takođe obukao stranačku majicu i slikao se sa ostalim članovima stranke“, dodaju oni.

Aktivisti „Bez straha“ su uspeli da fotografišu radove koje su izveli radnici JKP „Naš dom“ te tako i dokazao pomenute tvrdnje.

„Za svaku pohvalu je da se javne površine dovedu u red i tako i održavaju, a JKP ‘Naš dom’ je po prirodi delatnosti koju obavlja to i uradio. Ono što zabrinjava je sve veća pojava korišćenja javnih resursa u stranačke svrhe“, ističe se u saopštenju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Apatin: Lokalno igralište uredili radnici JKP „Naš dom“, SNS akciju predstavio kao svoju”

  1. Pa ako su u tom JP sve SNS-ovci zaposleni, zasto da je ne predstave kao svju?

    • Zato što je projekat plaćen iz džepova svih građana i radilo je javno preduzeće. SNS ako hoće to da predstavi kao svoj projekat, neka plati JKP sve troškove pa neka se onda hvali.

      • pa mogli bi, novcem od plata zaposlenih sns-ovaca (od onih sto ne dolaze na posao-i samo primaju platu)

  2. Šta je tu čudno – vole da se kite tuđim perjem i da prisvajaju plodove tuđeg rada. Neko doktorat, a neko uređenje igrališta…

  3. Imaju tu perfidnu taktiku po principu “ svi nas maltretiraju jer mi smo za običnog čoveka“, a ovamo otimaju od naroda, šire mržnju među ljudima i prave se da nešto znaju, a pojma nemaju. Na Slaviji nisu u stanju već dve godine da srede onaj trotoar, pa se ploče i dalje izvrću, Cvetni trg izgleda kao predvorje nekog mauzoleja…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.