Apatin: Lokalno igralište uredili radnici JKP „Naš dom“, SNS akciju predstavio kao svoju

Ostavite komentar

  1. Pa ako su u tom JP sve SNS-ovci zaposleni, zasto da je ne predstave kao svju?

    1. Zato što je projekat plaćen iz džepova svih građana i radilo je javno preduzeće. SNS ako hoće to da predstavi kao svoj projekat, neka plati JKP sve troškove pa neka se onda hvali.

      1. pa mogli bi, novcem od plata zaposlenih sns-ovaca (od onih sto ne dolaze na posao-i samo primaju platu)

  2. Šta je tu čudno – vole da se kite tuđim perjem i da prisvajaju plodove tuđeg rada. Neko doktorat, a neko uređenje igrališta…

  3. Imaju tu perfidnu taktiku po principu “ svi nas maltretiraju jer mi smo za običnog čoveka“, a ovamo otimaju od naroda, šire mržnju među ljudima i prave se da nešto znaju, a pojma nemaju. Na Slaviji nisu u stanju već dve godine da srede onaj trotoar, pa se ploče i dalje izvrću, Cvetni trg izgleda kao predvorje nekog mauzoleja…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.