Crno na belo: Vučić pomaže odbrani Belivuka otkrivanjem dokaza 1Foto: BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD/DS

Pokret „Crno na belo – za pravednu Srbiju“ saopštio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin objavljivanjem dokaza iz istrage protiv grupe Veljka Belivuka daju prostor odbrani da se što bolje pripremi.

„Oni tako upozoravaju odbranu na dokaze tužilaštva protiv ove grupe koja se tereti za najteža krivična dela. Krivičnim delom brane kriminal, u pravnoj državi sudićemo im“, navedeno je u saopštenju nedavno osnovanog pokreta koji predvodi profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i nekadašnji potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić.

Pokret je u saopštenju upozorio da Vučić „najavljuje da će se nastaviti sa iznošenjem dokaza iz istrage, kako je to već urađeno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom“.

U saopštenju je ocenjeno da će Vučić „time ponovo pogaziti zakon, pravdajući svoje bezakonje primerima ranijeg bezakonja“, i insistira  se na „potpunom prekidu prakse ‘ko je prvi počeo i ko je više zakona prekršio'“.

„Samo je pravna država jedini dom za sve nas“, naveo je Pokret „Crno na belo – za pravednu Srbiju“.

Vućić je juče odbacio kritike zbog objavljivanja fotografija oskaćenih tela ljudi za čija ubistva se sumnjiči klan Belivuka i istakao da bi uradio isto kao i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji ih je pokazao na televiziji Pink.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “Crno na belo: Vučić pomaže odbrani Belivuka otkrivanjem dokaza”

  1. Takozvani najbolji student prava se ponaša idiotski, verovatno zato što ima jake razloge za to. Truli režimi ne mogu opstati bez oslonca na kriminalce i batinaše.

  2. Kada bi se sve novine koje izlaze u Srbiji dogovorile da im Ekonomija bude odmah iza rubrike Najnovije vesti, iza Ekonomije da ide Ekologija (ali da se u vezi nje ne stvaraju policke partije) a Politika da bude negde iza Sporta mozda bi bilo bolje za sve i za narod i za drzavu , ipak ta Politika se svodi na borbu jednih izmedju drugih ali na glasanju treba da prevlada bas ta druga rubrika Ekonomija i Ekologija.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.