Još 4.995 novoobolelih, 56 osoba preminulo, 331 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Jesnog dana kad prodje korona pa se testira jedan i taj jedan bude poztivan, bice procenat inficiranih u odnosu na testirane 100%. Lele lele.

 1. Imate na sajtu N1 preuzeti od RTSa gde „uskusna“ diktorka preloručuje protiv kirobe slaninu,rakiju i rusku vakcinu,i da ležite kod kuće.Ženski Nestorović.Navodno bila zaražena i čudom ostade živa kao i svi političari.Rezerve krvi se troše da bi se vlast lečila jer ima imunoglibulina u krvi koji je dobar za virus.

  1. Ma kakvi , samo med i beli luk , voće , povrće + fizička aktivnost….ono što smo radili kad smo bili mali kad dobijemo grip , i naši roditelji i njihovi roditelji….vakcina nikako , ničija, ljudi prestanite da se testirate!!!!

 2. Kriyni štab objavljuje podatke koji ne prikazuju stvarno stanje. Kao broj „obolelih“ prikazuju broj pozitivnih na PCR testu, jer se time prikriva stvarni procenat smrtnosti koji je na svetskom nivou
  ozdravili 97 procenata
  umrli 3 procenta
  u Srbiji je taj odnos
  ozdravili 93 procenta
  umrli 7 procenata
  ili dubplo više od svetskog proseka, a to je ono što nam govore „između redova“ o opasnosti od kovid virussa ali zbog Vučiećve „pollitike da smo najbolji“ ne smeju javno da prikažu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

2. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.