Konkurs za profesore srednjih škola 1Foto: Promo

Časopis učenika i profesora srednjih škola „Ogledalo“ raspisuje konkurs „Blesak“ za profesore srednjih škola Srbije i regiona u tri kategorije: pesma, kratka priča, esej.

Na konkursu mogu učestvovati i profesori iz zemalja regiona (Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske…). Radove iz oblasti proze i esejistike poslati najkasnije do 31. oktobra u elektronskoj formi na adresu ogledalo.blagovest@gmail.com, a pesme na olgicarajic@gmail.com.

Tekst pisan ćirilicom ili latinicom treba da bude otkucan u fontu Times New Roman, veličine 12. Kratka priča i esej ne bi trebalo da prelaze 2,5 stranice, odnosno 4.500 karaktera. Prilikom prijave na konkurs treba navesti kategoriju, naslov, ime i prezime autora, adresu škole, kontakt telefon i imejl adresu.

Stručni žiri izabraće najbolje radove i dodeliti po tri nagrade u svakoj kategoriji. Najuspešniji radovi biće štampani u decembarskom broju časopisa „Ogledalo“, a svečana dodela nagrada biće u Matematičkoj gimnaziji u januaru 2021. Godine.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.