Na Univerzitetu u Kragujevcu promovisana 82 doktora nauka 1Foto: Univerzitet Kragujevac

U Kragujevcu su promovisani novi doktori nauka. Rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović svečano je juče promovisao 82 doktora nauka koji su, u periodu od maja 2019. do maja 2020. godine, odbranili doktorsku disertaciju na fakultetima Univerziteta u Kragujevcu.

Od novih, promovisanih doktora nauka kragujevačkog Univerziteta najviše je na Fakultetu medicinskih nauka njih 46, devet na Prirodno matematičkom fakultetu, sedam na Ekonomskom, šest na Filološko-umetničkom fakultetu, pet na Fakultetu inženjerskih nauka, četvoro na Pravnom, troje na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku i dvoje, takođe na čačanskom, Agronomskom fakultetu.

Na Univerzitetu u Kragujevcu je, tokom 45 godina njegovog postojanja, promovisano 1.481 doktor nauka, uključujući i jučerašnju promociju.

Univerzitet je objavio „Knjigu doktora nauka Univerziteta u Kragujevcu 2020” u kojoj su sažeto predstavljene biografije svih doktora nauka i naučni doprinos njihovih disertacija.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Na Univerzitetu u Kragujevcu promovisana 82 doktora nauka”

  1. @smanji malo – svrati do Kragujevca da pokupis diplomu. Mozda malo potraje proces stampe i po neki ispit radi formalnosti, nekih 4-6 godina, mozda i malo duze ako si toliki nesrecnik.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.