Autorski tandem koji je do sada odradio 58 epizoda Marko Vidojković i Nenad Kulačin spremno dočekuje prvu epizodu u trećoj sezoni. Za slogan sezone izabrali su haštag – #izVucicemose koji sam po sebi dovoljno govori.

– Hoćemo jednog dana, sigurno, ali kada, videćemo. Izvući ćemo se iz ovog pakla, a do tada nema povlačenja i nema predaje – kaže Vidojković.

Tokom leta bilo je dosta materijala, ali autori kažu da se na prošlost neće osvrtati.

– Nemojte da sumnjate da materijala neće biti. NJega je na svakom koraku, poput svinjskih papaka i letećih automobila – dodao je Kulačin.

Kako su nam rekli, prva epizoda bića prava „izdajnička i stranoplaćenička“, pošto im u goste dolaze Rada i Moma Trajković sa Kosova i Metohije. U prvoj epizodi novog serijala biće reči i o tome kako je važno učestvovati, a ne pobediti, gde nam se to zadenuo gradonačelnik Beograda, šta to dokoni predsednik planira da radi… Stalni član ove vesele ekipe magarac Sima pripremio je i svoj kutak.

Za ovu sezonu je pripremljena i nova špica, a emisija nastavlja svoj život na Televiziji Šabac svakog petka od 20.05 sati, na TV Naša, kao i na YouTube.