Vučić prvog dana na poslu u društvu psa (FOTO) 1Foto:Beta

„Divan doček jutros na poslu! Pako je poklon koji sam dobio od patrijarha Irineja, a proslavili smo i njegovu prvu nagradu“, napisano je na Vučićevom instagram profilu uz fotografije koje prikazuju Vučića kako leži na podu kabineta i igra se sa psom, prenosi N1.

Pako je, kako se vidi na fotografiji,učestvovao na međunarodnoj izložbi pasa, a prošao je sa ocenom „odličan“.

Vučić je psa dobio za rođendan u martu ove godine, a uručio mu ga je Dejan Nakić, lični sekretar patrijarha Irineja. Kako se može videti po uniformi koju Pako nosi, ali i po diplomi koju je dobio, on je pripadnik specijalne vojne jedinice „Kobre“, koja je zadužena za obezbeđenje predsednika Srbije.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas da se predsedniku zdravstveno stanje pogoršalo prošle nedelje kao posledica premora i preteranog rada. Dodao je da se Vučić sada oseća mnogo bolje, ali da će morati da redovno uzima terapiju i promeni način života.

Predsednik Srbije izjavio je danas sa njegovim lošim zdravstvenim stanjem nema nikave veze novinar TV N1, niti će imati bilo koji novinar, već su u pitanju njegov hronični zdravstveni problemi, koji su bili akutni zbog čega je završio na Vojno medicinskoj akademiji, gde „nije bila laka noć na subotu“.