Vučić prvog dana na poslu u društvu psa (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Da je 1943. godina imao bi na slici sa psom zavijenu ruku kao Tito na Sutjesci. Ovako, pošto rata nema, izašao je iz bolnice „nedovoljno oporavljen“ zbog Srbije , nas svih , ne mareći za vlastito zdravlje.
    Kusturičina Zlatna palma za režiju Kanu je ništa spram ovoga.

    1. Ili ovo podseća na jednu davnu vučju jazbinu visoko u planinama.

  2. Da je 1943. godina imao bi na slici sa psom zavijenu ruku kao Tito na Sutjesci. Ovako, pošto rata nema, izašao je iz bolnice „nedovoljno oporavljen“ zbog Srbije , nas svih , ne mareći za vlastito zdravlje.
    Kusturičina Zlatna palma za režiju u Kanu je ništa spram ovoga.

  3. Ja pročitah u Nedeljniku da se pas zove Putko .Mešanac. Domaća proizvodnja . I još kaže u Nedeljniku : “ Ako Martinović može da predaje medicinu , mođe i Putko da mjauče . I ako je Marijan Rističević poslanik , može i Putko da bude flamingo „. Naredili mu tako . To Putko priča u svojoj ispovesti . Mihailo Medenica napisao .

    1. Vaistinu!
      Dodatno, ne drži mikrofon i ne postavlja pitanja.
      Oglašava se samo sa av, av….

  4. Naš presednik voli kučiće, posebno one poslušne. Kada nema blizu onih silnih megatrend doktora, onda je i obično kuče dobro za društvo.

  5. Ministar zdravlja reče da je u petak bio životno ugrožen. Savetnica reče da je dva dana bio na aparatima. Ako je sve ovo tačno, a nije, kako čovek posle svega toga bez problema može da se po podu valja sa psom (imitirajući Putina)? Izgleda da teorije zavere, prisluškivanja, atentati, … više ne prolaze kod publike. Treba ponovo skrenuti pažnju na sebe.

  6. Kao Hitler, nekada. Uvek posle nekog „atentata“ prvo se slikao sa psom. Šta ti je karma. Čudo.

  7. Predsednik ima nasušnu potrebu da je okružen onima koji razumeju komandu. Pako je savršen za dolasak Predsednika na posao , ostali Orlić, Martinović, Marić, Mitrović…. …. su zauzeti na AV medijima.

  8. AV voli one kojima može da komanduje. Pako je dobar za novi radni dan jer su Martonoviči, Orlići, Bizoni, Atlagići, Marići zauzeti .

  9. Još jedna reklama za ljubitelje životinja? Šta sve kreativnom „PR timu“ predsednika neće da padne na pamet. Ok, čestitke za inventivnost. Ovo malo odsakče od nacionalnog standarda.

  10. Pako mora da ostane u njegovom kabinetu, kako bi ublažio stresne situacije, psi leče stres kod ljudi. Svako ko vli životinje , voli i ljude.Svi veći državnici drže pse, Tramp pudlicu,

  11. Svaka cast za nagrade koje je osvojio Pako, divan poklon i jedan od vernijih priljateja coveka. Sad samo lagan u ostaku dana i sa manje pterecenja dok se ne oporavite 100% ali vi ste veliki borac i nema vremena za to. Srbija Vas zato i voli i podrzava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.