Beloruske gume Belšina konačno i u Srbiji 1Foto: Promo

Lepe vesti za vozače, transportna preduzeća, vlasnike traktora, industrijskih mašina i bagera stižu iz Novog Sada sa 86 sajma poljoprivrede.

U toku jučerašnjeg dana na štandu Privredne komore Belorusije potpisan je ugovor o poslovno tehničkoj saradnik između Beloruske gume Belšina i preduzeća Terazije Sevojno. Beloruske gume Belšina biće dostupne kupcima i korisnicima u slobodnoj prodaji u Srbiji.

Direktor Marketinga Belšina gospodin Vladimir Kosinski istakao je da su beloruske gume dobro poznate gume vozačima i upravljačima motornih vozila i industrijskih mašina iz više od 70 najrazvijenih tržišta celog sveta.

Beloruski pneumatici Belšina predstavljaju ponos avangardne, inovativne i moćne beloruske industrije. Ova izdržljiva i kvalitetna guma nastala je kao rezultat kontinuiranog višedecenijskog naučno -istraživačkog rada beloruskih i sovjetskih inžinjera i tehnologa koji su imali jedan imperativ napraviti perfektnu gumu za sve vozila i radne mašine.

Direktor Vladimir Kosinski naglašava da su milioni zadovoljnih korisnika širom sveta garancija odličnog kvaliteta beloruskih guma Belšina, dodajući informaciju o tvrdnji profesionalni vozača i upravljača da je beloruska Belšina -„Guma za koju ne postoji prepreka!“

U Razgovoru sa direktorom preduzeća Terazije Sevojojno gospodinom Bogdanom Radovanovićem dobili smo informaciju da će kompanija Terazije Sevojno uskoro u redovnoj ponudi imate beloruske gume Belšina, koje predstavljaju apsolutnog lidera u proizvodnji pneumatika kada je u pitanju izdržljivost i trajnost guma za sve vrste motornih vozila i radnih mašina.

Direktor Radovanović ukazuje na odličan odnos cene i kavaliteta beliruskih guma koje pripadaju samo vrhu svetskih proizvođača. Nažalost, zadnjih decenija i danas popularni brend iz Belorusije, teško je se mogao naći na tržištu Srbije i bivših jugoslovenskih republika.

Cilj kompanije Terazije Sevojno je da svetski poznate beloruske gume Belšina na pravi način promovišemo i predstavimo novim kupcima u Srbiji i regionu, a starim dugogodišnjim korisnicima beloruskih guma pošaljemo informaciju i poruku da uskoro na mnogo lakši i jednostavniji način se može doći do beloruskog vrhunskog pneumatika, naglašava direktor Radovanović.

Oficijelni partner beloruskih guma Belšina za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Albaniju Terazije Sevojno. Za dodatne informacije na sajtu www.belshinaterazijes.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari