Dveri u Čačku traže od ogranka EPS-a da objasni razlog uvećanih računa za struju 1Foto: Pixabay/Jarmoluk

Gradska organizacija Dveri u Čačku upitala je danas rukovodstvo ogranka EPS-a u tom gradu koji je razlog uvećanih računa za struju i da li je moguće da nešto veća upotreba sijalica i računara, tokom karantina, bude razlog za skoro duplo veće račune“.

Navodeći da im se veliki broj građana žalio da su im uvećani računi za struju, a da ne znaju zbog čega, Dveri su upitale „zašto u EPS-u ne odgovaraju na mejlove i pozive pritužbi oštećenih građana, kako Čačani da regulišu te neosnovano obračunate kilovate, koji je motiv za takav pokušaj pljačke građana i da li su dobili nalog iz vrha stranke za takvo poslovanje“.

„Nadamo se da, prilikom odgovora, neće vređati inteligenciju Čačana objašnjavajući nam da su računi duplo uvećani kao posledica povećanog kuvanja tokom policijskog časa, ili slične nebulozne izjave koje se mogu čuti od državnih zvaničnika“, navele su Dveri.

Najavile su da će u slučaju da EPS ne prizna grešku, tamo gde ona postoji, i ne izađe u susret građanima Čačka, Dveri „morati da slede glas naroda“ i da počnu proteste ispred kancelarije rukovodstva gradskog ogranka EPS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari