Dveri u Čačku traže od ogranka EPS-a da objasni razlog uvećanih računa za struju

Ostavite komentar


  1. Zato što je očitavanje strujomera vršeno 9. marta. Kada se na to doda 31 dan marta + se radi o zimskom mesecu + zbog vanrednog stanja svi sede u kući = dupliran račun za struju.

  2. Kradu nas na struji, jer ne znaju da rade uspesno, iako svakoga dana Vucic i Mali lazu kako imaju suficit kako su doveli investitore i zaposlenost je veca nego ikada.
    A, istina je da je EPS jedini nacin da ispeglaju sve promasaje svoga rada, tzv. Jednokratne pomoci i naravno da za sebe stave nesto u dzep.
    Tako je to bilo dok su Vuk Hamovic i Vojin Lazarevic krali struju na navodnom uvozu struje, a poaebno je tako od kad je Vucic dosao na vlast, koji je inace ranije bio predsednik parlamentarne Komisije za ispitivanje uvoza struje sa akcentom na ulogu Hamovic-Lazarevic. Na kraju te istrage bilo je tresla se gora rodio se mis. Ali, Aleksandar Vucic postao je preduzetnik u poslu polovnih komojutera, preko firme Vin Vin, koja se samo nominalno vodi ba njegovog brata.
    Moze samo da se pretpostavlja odakle mu kapital za posao sa kompjuterima, kao i novac za kandidaturu za gradonacelnuka, premijera i predsednika. ENIGMA SE KRIJE U DVA PREZIMENA HAMOVIC-LAZAREVIC. Ova dvojica mesetara i trgovca strujom nisu zavrsila u zatvoru, jer ih je Komisija kojom je predsedavao Vucic amnestirala svake odgovornosti za ociglednu kradju na uvozu struje sa bezbroj dokaza. A, struja iz EPS-a je nastavila da se krade od 2012. Jos vise, brze, bolje. Kao i da se rastace sam ÈPS kako bi ga na kraju kupio nemacki ERVG, u bescenje. Koga inace preko nekih manjih trgovackih firmi zastupa Vuk Hamovic.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.