Kopernikanski obrt u isplati duga Er Srbije

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Moguce je da je obaveza odlozena uz garanciju vlade Srbije, a moguce je da je pomogao neki investitor ili „investitor’ iz UAE.
    Ono sto je zabrinjavajuce, to je da clanovima Fiskalnog saveta puno toga nije jasno, a da izgleda ne mogu da utvrde cinjenice. Da li oni znaju kojiko se Srbija zaduzila kod kineske vlade, pod kojim uslovima i da li dala neki kolateral? Da li zna zasto se ne otpisuju nenaplativa potrazivanja u zemlji (spiskovi duznika), a da se na nekima od njih (banke u stecaju skoro 20 godina) cak generisu prihodi. Da li znaju ko je investitor „Turskog toka“ kolika je njegova vrednost i da li se i koliko Srbija zaduzila za ovaj projekat? Ako ne znaju odgovore na ova pitanja, bolje je da podnesu istavke i o tome obaveste javnost. o tome. U protivnom, postaju saucesnici u prikrivanju vaznih podataka vezanih za stanje javnih finansija u Srbiji!

  2. „Air Serbia“ je kao i drugi SNS poduhvati jedna velika obmana građana.Kome to još nije jasno?

  3. Pare je dala „država“, a zna se ko je država! „Država – to sam ja!“ reče glavnokomandujući. Pa on ima sve moguće rezerve, raspolaže budžetom kao svojim novčanikom. Ima tu i ilegalnih poslova, ilegalnih prihoda……

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Naslovna strana

22. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.