Kopernikanski obrt u isplati duga Er Srbije

Ostavite komentar


  1. Moguce je da je obaveza odlozena uz garanciju vlade Srbije, a moguce je da je pomogao neki investitor ili „investitor’ iz UAE.
    Ono sto je zabrinjavajuce, to je da clanovima Fiskalnog saveta puno toga nije jasno, a da izgleda ne mogu da utvrde cinjenice. Da li oni znaju kojiko se Srbija zaduzila kod kineske vlade, pod kojim uslovima i da li dala neki kolateral? Da li zna zasto se ne otpisuju nenaplativa potrazivanja u zemlji (spiskovi duznika), a da se na nekima od njih (banke u stecaju skoro 20 godina) cak generisu prihodi. Da li znaju ko je investitor „Turskog toka“ kolika je njegova vrednost i da li se i koliko Srbija zaduzila za ovaj projekat? Ako ne znaju odgovore na ova pitanja, bolje je da podnesu istavke i o tome obaveste javnost. o tome. U protivnom, postaju saucesnici u prikrivanju vaznih podataka vezanih za stanje javnih finansija u Srbiji!

  2. „Air Serbia“ je kao i drugi SNS poduhvati jedna velika obmana građana.Kome to još nije jasno?

  3. Pare je dala „država“, a zna se ko je država! „Država – to sam ja!“ reče glavnokomandujući. Pa on ima sve moguće rezerve, raspolaže budžetom kao svojim novčanikom. Ima tu i ilegalnih poslova, ilegalnih prihoda……

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.