Mali: Za novčanu pomoć od 3.000 dinara već se prijavilo pola miliona ljudi 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Za novčanu pomoć vakcinisanim građanima od 3.000 dinara za malo više od 16 sati prijavilo se pola miliona ljudi, objavio je ministar finasija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

On je podsetio da su prijave počele od ponoći i da se građani mogu prijaviti preko portala Uprave za trezor, na adresi pmi.trezor.gov.rs.

Ministar je najavio i da će od petka vakcinisani građani, za ovu vrstu novčane pomoći moći da se prijave i preko kol centra.

„Važno je da se što više građana vakciniše kako bismo što pre razvili kolektivni imunitet“, poručio je ministar finasija.

Prijava za 3.000 dinara podrške imunizovanim građanima biće moguća do 15. juna, dok će isplate biti realizovane odmah po završetku prijave.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Mali: Za novčanu pomoć od 3.000 dinara već se prijavilo pola miliona ljudi”

      • Kolika je bila cena za Srbina u Austrougarskoj da predje u katolike i da se zapisuje da je Hrvat.Bi jedan casan Pilipenda koji odbi da prihvati carsku veru.

  1. Prava vrednost evra u Srbiji je preko 300 dinara, pa vi vidite.
    Vestacki odrzavaju vrednost evra u Srbiji da bi se drzava i privatnici napunili deviza, sto pokazuje i virtuelni privredni rast. Pad standarda i inflacija ce biti strahovito zestoki, zesci nego u vreme Milosevica. Zivi bili pa videli, i to vrlo skoro.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.