Mladima lakše do posla 1Zlatibor Foto: Nenad Kovačević

Besplatna obuka za mlade za zanimanja pomoćnik kuvara, konobara i sobaricu organizovaće se na Zlatiboru, od 19. marta do 10. aprila u Grand hotelu Tornik.

Obuku će realizovati Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) u stvarnim radnim uslovima u eminentnim ugostiteljskim objektima, uz angažovanje vrhunskih predavača.

Uz mogućnost zaposlenja, polaznici koji budu uspešno završili obuku dobiće uverenje o stečenim kompetencijama koje je akreditovalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Do 18. marta mogu da se prijave kandidati koji su nezaposleni, starosti 18 do 35 godina i koji žive na teritoriji Zlatibora, Čajetine, Nove Varoši, Užica… Prijavljivanje je moguće u sedištu HORES-a u Beogradu, na telefon 011/2642-341 ili putem elektronske pošte imhos.horesŽgmail-com.

Besplatna obuka je deo projekta Podsticanje zapošljavanja mladih koji je osmišljen u okviru Nemačko-srpske razvojne saradnje, pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) SR Nemačke, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, a sprovodi ga Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari