Zlatibor

Veselinović: Vučić preko Đukanovića nastavlja napad na Tanju Fajon

Predsedavajući Saveza za Srbiju Janko Veselinović izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko svog, kakao je naveo, „glasnogovornika“, poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića, nastavlja napad na prestavnicu Evropskog parlamenta Tanju Fajon poručujući joj da se ne pravi pametna, određujući joj sa kim sme, a sa kim ne sme da se vidja kad dođe u zvaničnu posetu Beogradu.

Švajcarska: Vlada htela da ukine zalihe kafe, građani se pobunili

ReutersŠvajcarska ima 15.000 tona kafe u zalihama – što je dovoljno za tromesečnu krizu Ako su Švajcarci poznati po nečemu, onda je to dobra priprema – svako domaćinstvo ima sklonište, sirene za vazdušni napad se testiraju svake godine, a zemlja, iako jedna od najbogatijih na svetu, skladišti hiljade tona robe u slučaju nužde – uključujući […]

Đoković se danas pridružuje srpskom timu

Najbolji teniser Srbije Novak Đokovic danas stiže u Madrid gde će odraditi prvi trening na centralnom terenu „Kaha mahike“ u kojoj će biti odigran finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa 2019, saopšteno je iz Teniskog saveza Srbije.

U saobraćajnim nesrećama u Srbiji za pet godina poginulo 2.867 osoba

U proteklih pet godina u saobraćajnim nezgodama u Srbiji smrtno je stradalo 2.867 osoba, dok je 100.069 povređeno, pokazuju podaci Agencije za bezbednost saobraćaja Srbije, na koje podseća Gradski zavod za javno zdravlje Beograda povodom Svetskog dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda.

Osnova za razumevanje osoba sa mentalnim problemima je tolerancija

Po završetku hospitalnog lečenja osobe sa mentalnim problemima prepuštene su samima sebi, bez ikakve podrške sistema socijalne ili zdravstvene zaštite osim u slučaju domova zdravlja i redovnih kontrola koje se obično preporučuju jednom u 30 dana.

Lončar: Vučić je bio životno ugrožen

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA, prenosi RTS.

NDNV: Zaustaviti linč novinara N1

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) najoštrije osuđuje kampanju protiv novinara i saradnika televizije N1 i poziva nadležne institucije da konačno reaguju na napade.

PrvaPoslednja