Zlatibor

Vila je "samo" kulturno dobro 2

Vila je „samo“ kulturno dobro

Bez obzira na to što je pod zaštitom države, kao kulturno dobro, Vila na Zlatiboru i zemljište na kome se nalazi, a u čijoj neposrednoj blizini je u toku gradnja ogromnog apartmanskog kompleksa, na zakonit način su vraćeni naslednicima koji su ih potom prodali investitoru, koji gradi taj kompleks.

Na Zlatiboru zatvoreno 60 odsto hotela 4

Na Zlatiboru zatvoreno 60 odsto hotela

Opasnost od širenja korona virusa, kao i mere koje je država preduzela uvođenjem vanrednog stanja, zaustavili su turističku privredu na Zlatiboru.

Projekat gondole u centru pažnje 6

Projekat gondole u centru pažnje

U cilju promovisanja Zlatibora na francuskom tržištu, tu planinu je u utorak posetila grupa novinara iz Francuske, čiji domaćin je bila Turistička organizacija Zlatibor.

Pesnička povelja Milovanu Vitezoviću  7

Pesnička povelja Milovanu Vitezoviću 

Manifestacija „Pesničke vatre zlatiborske“, koja se priređuje šestu godnu, održaće se u nedelju, 22. septembra od 18,30 časova u novootvorenom Kulturnom centru na Zlatiboru.

Sve više gostiju iz inostranstva 8

Sve više gostiju iz inostranstva

Tokom protekle letnje turističke sezone, na Zlatiboru je boravilo dva odsto više turista nego u istom periodu prošle godine, koja je po broju gostiju bila rekordna.

Ekipa Danasa na Zlatiboru: Vi nas jedini ne lažete 9

Ekipa Danasa na Zlatiboru: Vi nas jedini ne lažete

Naša ekipa pristigla je u subotu na Zlatibor kako bi promovisala novo vikend izdanje lista Danas, sa dodatkom o Zlatiboru i kako bi razgovarali sa građanima i brojnim turistima okupljenim na ovoj srpskoj planini.

Džipijada na Zlatiboru 11

Džipijada na Zlatiboru

Na Zlatiboru je održana „Džipijada 2019“, koja je okupila više od 350 učesnika i 150 vozila.

Mladima lakše do posla 15

Mladima lakše do posla

Besplatna obuka za mlade za zanimanja pomoćnik kuvara, konobara i sobaricu organizovaće se na Zlatiboru, od 19. marta do 10. aprila u Grand hotelu Tornik.

PrvaPoslednja