Zlatibor

Džipijada na Zlatiboru

Na Zlatiboru je održana „Džipijada 2019“, koja je okupila više od 350 učesnika i 150 vozila.

Mladima lakše do posla

Besplatna obuka za mlade za zanimanja pomoćnik kuvara, konobara i sobaricu organizovaće se na Zlatiboru, od 19. marta do 10. aprila u Grand hotelu Tornik.

Ponuda Zlatibora u Berlinu

Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, koji je počeo 6. i trajaće do 10. marta, gde promoviše ponudu naše najposećenije planine.

Karavan mimoze na Zlatiboru

Karavan 50. Praznika mimoze iz Herceg Novog, koga su činile mažoretkonje, trombonjeri, klovnovi, štulaš, kao i kola u obliku ribe barbuna, posetio je sinoć Zlatibor.

Posetilaca više za trećinu

Tokom 2018. godine Stopića pećinu je posetilo 80.700 gostiju, što je apsolutni rekord od otvaranja pećine.

Na Zlatiboru se tokom praznika očekuje dolazak oko 50.000 gostiju

Sve je spremno za novogodišnje i božićne praznike na Zlatiboru, koji će gostima ponuditi različite programe i sadržaje. Na toj planini trenutno boravi oko 7.000 turista, a za novogodišnje slavlje očekuje se dolazak višestruko većeg broja gostiju.

Prirodne lepote i tradicija na Zlatiboru

Ko se nije gostio u Ljubišu, kupao ili bar umio na vodopadima Gostilja, uspinjao uz Nevolju ne poznaje prirodu ove planine. A kakvi su ljudi, sama imena naselja kažu – gostoljubivi, ljubazni i borbeni.

Klupa za dojilje i na Zlatiboru

„Mamino mesto za dojenje“, odnosno specijalna klupa namenjena mamama za dojenje i povijanje beba, postavljena je na Zlatiboru, u neposrednoj blizini jezera.

PrvaPoslednja