NIS proglašen za najbolji korporativni brend na dodeli priznanja „Najbolje iz Srbije“ 1Foto: NIS

Kompanija NIS dobila je drugu godinu zaredom priznanje za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ na svečanoj dodeli nagrada „Najbolje iz Srbije“, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Na manifestaciji održanoj u beogradskom hotelu „Hilton“ priznanje je u ime NIS-a primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR. Priznanje kompaniji NIS uručio je Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

„Poseban značaj nagrade je u činjenici da, pored tržišno-finansijskih parametara, o dodeli priznanja svojim glasovima odlučuju potrošači, kao i članovi stručnog žirija. Ponovno proglašenje NIS-a za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ za kompaniju je velika čast, ali i obaveza da nastavi predano da radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga kako bi izašla u susret potrebama potrošača i uspešno odgovorila na sve tržišne izazove“, navodi se u saopštenju.

Ovo je ukupno 4. put da NIS na takmičenju dobija priznanje kao najbolji domaći korporativni brend. Pored toga, kompanija je nagrade „Najbolje iz Srbije“ dobila i za svoje dva maloprodajna brenda – GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice.

Akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, kao i najbolji izvoznici, manifestacije i startap preduzeća, organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari