Sajam turizma u Beogradu od 20. februara 1Foto: Promo

Na Beogradskom sajmu će se od 20. do 23. februara održati 42. Međunarodni sajam turizma pod sloganom „Put pod noge“, na kome će biti predstavljene najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori.

Istovremeno će se održati i prateće manifestacije – 11. Međunarodni sajam vina „BeoWine“, 16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „HORECA-OPREMA“ i 16. Sajam suvenira „Vidi Srbiju“.

Na sajmu turizma će biti promovisani najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja, kao i perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat.

Pored ostalih, premijerni nastup na Sajmu turizma imaće Ukrajina, dok se Ujedinjeni Arapski Emirati i Kuba, posle kratkog odsustvovanja, vraćaju na sajam.

Najavljeno je da će po sajamskim cenama, premijerno biti predstavljena „first minute“ ponuda i paketi sa mnoštvom pogodnosti.

Sajam će predstaviti mogućnosti za odmor u letnjoj sezoni, ali i zimski odmor i relaksaciju u planinskim ski centrima, banjama i uvek aktuelne spa vikende ili egzotične, daleke destinacije, omladinski turizam, city break ponudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari