Stojanović: Protest kompanije CarGo ima političku konotaciju 1Foto: BETAPHOTO/CarGo/MO

Pomoćnik ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Saša Stojanović ocenio je danas da protest kompanije CarGo ima političku konotaciju, a da Ministarstvo neće preduzimati nikakve posebne mere protiv vozila koja učestvuju u protestima.

On je rekao da očekuje da državni organi rade svoj posao i da misli da će verovatno vozila biti popisana i da je pitanje da li imaju registrovanu delatnost, kao i da on može da zaključi da je to protest fizičkih lica koja se neovlašćeno bave nekom delatnošću.

Stojanović je rekao da ni Vlada Srbije ni bilo koji organ ne mogu da pregovaraju o tome da li će se zakon poštovati i da ministarka Zorana Mihajlović nije u ličnom sukobu sa CarGo, kao i da ona ne može da određuje može li neko da radi ili ne.

„Mogu primetiti da ovaj protest ima i dozu političke konotacije. Ne zove se slučajno čovek predsednik udruženja Aleksandar Vučić i ne poziva slučajno na smenu Zorane Mihajlović“, rekao je Stojanović i dodao da ako neko ima političke ambicije ne treba da se krije iza udruženja, već da registruje stranku i učestvuje na izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari