Britanski finansijski magazin Bankar uručio je investicionim bankama Citadel i Rotšild priznanje Bankarski posao godine za posao savetnika u privatizaciji srpske kompanije Mobi 63. Prema proceni tog magazina, koji je u vlasništvu Fajnenšl tajmsa, prodaja mobilnog operatera Mobi 63 norveškom Telenoru za 1,513 milijardi evra bila je najuspešnija privatizacija u jugoistočnoj Evropi u prošloj godini.

Britanski finansijski magazin Bankar uručio je investicionim bankama Citadel i Rotšild priznanje Bankarski posao godine za posao savetnika u privatizaciji srpske kompanije Mobi 63. Prema proceni tog magazina, koji je u vlasništvu Fajnenšl tajmsa, prodaja mobilnog operatera Mobi 63 norveškom Telenoru za 1,513 milijardi evra bila je najuspešnija privatizacija u jugoistočnoj Evropi u prošloj godini. Priznanje je dodeljeno na manifestaciji magazina Bankar u Bahreinu koja se održava u okviru međunarodne konferencije o finansijskim uslugama na Bliskom istoku i okuplja 200 vodećih svetskih stručnjaka u oblasti investicionog bankarstva. Kompanija Citadel spoj je tri društva, koja se bave investicionim savetovanjem u procesu spajanja, preuzimanja i privatizaciji kompanija u regionu, brokerskim poslovima i savetovanjem u oblasti nekretnina.
Beograd – Obilaznica oko Ovčar banje u koju je investirano oko 470 miliona dinara, biće otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 7. maja, najavila je kompanija Intermost. Kako se navodi u saopštenju, otvaranjem obilaznice na putu Čačak-Užice, duge 1,5 kilometara, u okviru koje su izgrađeni tunel od 430 metara kroz planinu Kablar i novi most preko Zapadne Morave biće izmešten saobraćaj iz tesnog prolaza u planinskom klancu. Izvođači radova bile su kompanije Intermost i Putevi Užice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari