Wiener Aplauz - popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu 1Foto: Promo

U okviru Wiener aplauza omogućeni su značajni popusti na polise osiguranja za zaposlene u primarnim, sekundarnim i tercijernim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije, ali i za trgovce, vozače taksi vozila i službi za dostavu, zaposlene u policiji, vojsci, Crvenom krstu i drugim volonterskim organizacijama.

Wiener Städtische osiguranje kao društveno odgovorna kompanija posebno vrednuje posvećenost, istrajnost i odgovornost koju su pokazali zaposleni u zdravstvenim ustanovama, policiji, vojsci, službama za dostavu, Crvenom krstu i drugim volonterskim organizacijama. Na prvoj liniji odbrane od virusa nalaze se medicinski stručnjaci koji su dali neizmeran doprinos za čitavo društvo.

Wiener aplauz je doprinos kompanije Wiener Städtische osiguranje kojim se dodatno iskazuje podrška i zahvalnost herojima današnjice.

U okviru Wiener aplauza omogućeni su značajni popusti na polise osiguranja za zaposlene u primarnim, sekundarnim i tercijernim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije.

Pozivamo sve lekare, medicinske sestre, tehničare, laborante, higijeničare i ostale zaposlene u privatnim i državnim zdravstvenim ustanovama da iskoriste popuste od 10 odsto na polise auto kasko i osiguranja kuća, stanova i stvari u njima.

Popusti se mogu ostvariti do 30. juna 2020. godine.

Obezbedili smo i značajne popuste na polise individualnog dobrovoljnog zdravstvenog i mešovitih životnih osiguranja za fizička lica zaposlena u zdravstvu, ali i za trgovce, vozače taksi vozila i službi za dostavu, zaposlene u policiji, vojsci, Crvenom krstu i drugim volonterskim organizacijama. Popust za ove dve vrste osiguranja se primenjuje na polise koje se ugovaraju tokom maja tekuće godine.

Zaštitite se dodatno od iznenadne štete na automobilima, od provalnih krađa, požara i izliva vode iz instalacija u Vašim domovima. Dok Vi brinete o našim životima mi čuvamo ono što je Vaše.

Wiener Aplauz - popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu 2
Foto: Promo

Za više informacija posetite wiener.co.rs/wiener-aplauz ili najbližu poslovnicu Wiener Städtiche osiguranja.

Call centar dostupan na 0800 200 800 i 011 2209 800 ili putem mejla na [email protected].

Wiener Städtische osiguranje ovim se priključuje opštoj društvenoj akciji i pažnji usmerenoj ka zdravstvenim radnicima.

Wiener Städtische osiguranje u Srbiji posluje od 2003. godine i deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG), lidera u centralnoj i istočnoj Evropi sa tradicijom dugom dva veka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari