Srbija

Jeremić upozorio Selakovića da pazi kakvim se ljudima okružuje 5

Jeremić upozorio Selakovića da pazi kakvim se ljudima okružuje

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić apelovao je danas na ministra spoljnih poslova Nikolu Selakovića da povede računa“ o tome kakvim se ljudima okružuje koji se iz poltrona u Selakovićevoj kancelariji naglo transformišu u „neotesane grubijane“ koji sebi podređene tretiraju na ivici mobinga.

Janković: Sledi značajno povećanje broja zaraženih 8

Janković: Sledi značajno povećanje broja zaraženih

Imunolog Srđa Janković izjavio je danas za RTS da je medicinski deo Kriznog štaba inicijalno, kada je odobrena skijaška sezona, poručio da je 30 odsto punog kapaciteta maksimum koji se može dozvoliti, a da li je bilo tako videće se narednih dana.

Nova Uprava UNIQA osiguranja Srbija 14

Nova Uprava UNIQA osiguranja Srbija

UNIQA Srbija, kao deo UNIQA grupacije prisutne u 18 zemalja i pete na tržištu osiguranja u Srednjoj i Istočnoj Evropi, započela je 1. januara 2021. godine proces strateške transformacije.

Radost koja nema cenu - Meridian podelio paketiće za najmlađe u celoj Srbiji 15

Radost koja nema cenu – Meridian podelio paketiće za najmlađe u celoj Srbiji

Početak godine dani su najveće radosti za mališane gde god se nalazili. I ova 2021. za Meridian je počela tamo gde se prethodna završila – zaposleni, kao svojevrsni humanitarci, celog januara obilazili su čitavu Srbiju i nastojali da naše najmlađe obraduju paketićima kako bi praznična radost stigla u svačiji dom.

PrvaPoslednja