Srbija

Heba uz srpsku košarku punih osam godina

Mineralna voda „Heba“ idealan je saveznik naših sportista. Bogata je mineralima, posebno natrijumom koji se znatno luči iz organizma znojenjem u toku fizičke aktivnosti, pa ga treba nadoknađivati.  

Raduljica novi kapiten

Iskusni centar je dobio tu čast pošto je skoro izvesno da na Svetskom kupu neće nastupiti prvi nosilac trake, Miloš Teodosić.

Upustite se u Gigatron TV avanturu

Jedan od vodećih maloprodajnih lanaca na tržištu tehnike, kompanija Gigatron, pokreće akciju pod nazivom Gigatron TV avantura.

Marjanović: Rado bih se vratio u detinjstvo

Svako ko kupi ulaznicu za utakmicu Srbija – Litvanija 10. avgusta u “Štark Areni” daće svoj doprinos dobrotvornoj kampanji Košarkaškog saveza Srbije i UNICEF, i pomoći će da deca sa smetnjama u razvoju imaju lepše detinjstvo.

Predlog zakona o agencijama: Stalni rad bez stalnog zaposlenja

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o agencijskom zapošljavanju kojim se dozvoljava da svi poslodavci, sem u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi, mogu da iznajmljuju sve svoje radnike preko agencije ukoliko su ti radnici u agenciji zaposleni na neodređeno vreme.

Da li su poplave mogle da se spreče? (ANKETA)

U mnogim mestima u Srbiji reke su se izlile i poplave su nanele veliku materijalnu štetu građanima, iako je ministar za poljoprirvedu, šumarstvo i vodoprivredu Branislav Nedimović nedavno izjavio da poplava neće biti i da građani ne treba da se plaše.

PrvaPoslednja