Srbija

UNIQA: Odloženo plaćanje obaveza za osiguranje 2

UNIQA: Odloženo plaćanje obaveza za osiguranje

Uz potpuno razumevanje za teškoće u plaćanju obaveza po osnovu ugovora o osiguranju tokom trajanja vanrednih mera, UNIQA osiguranje je omogućilo klijentima starijim od 65 godina i klijentima koji su tokom epidemije virusa COVID-19 delimično ili potpuno ostali bez redovnih prihoda, izmirenje ovih obaveza po završetku vanrednog stanja.

Privreda na leđima slabo plaćenih žena 3

Privreda na leđima slabo plaćenih žena

Osim što su kao medicinske radnice, prodavačice, negovateljice najviše izložene epidemiji, žene su i prve na spiskovima za otpuštanje u oslabljenim preduzećima, dok je za mnoge dom tokom prinudne izolacije, nažalost, najmanje bezbedno mesto.

UNIQA osiguranje doniralo 5 miliona dinara za nabavku respiratora 4

UNIQA osiguranje doniralo 5 miliona dinara za nabavku respiratora

Dajući punu podršku borbi protiv virusa COVID-19 i našim zdravstvenim radnicima, koji u ovim kriznim trenucima čine sve kako bi se obezbedila održivost zdravstvenog sistema, UNIQA osiguranje doniralo je 5 miliona dinara za nabavku respiratora i druge neophodne medicinske opreme.

Kompanija koja se bori za žensku ravnopravnost 6

Kompanija koja se bori za žensku ravnopravnost

Igre na sreću – naizgled muški biznis, ali na primeru regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću, domaće kompanije Mozzart vidimo da to baš i nije tako. Čak 70% zaposlenih Mozzarta čine žene!

Dan zaljubljenih: Deset predloga za poklon voljenoj osobi 8

Dan zaljubljenih: Deset predloga za poklon voljenoj osobi

Dan zaljubljenih obeležava se svake godine 14. februara širom sveta i prihvaćen je kod većine ljudi bez obzira koje su religije. Pravoslavci slave Svetog Trifuna, dok rimokatolike ovaj dan asocira na Svetog Valentina.

Kako je Zapadna Morava udružila gradove u njenom slivu 10

Kako je Zapadna Morava udružila gradove u njenom slivu

Osim Protokola u slivu Zapadne Morave potpisani su i protokoli o saradnji u slivu Kolubare, Velike Morave i gornjeg Dunava, a sada je u planu izrada posebne aplikacije za dobijanje pravovremenih upozorenja i informacija o rizicima, postupcima i planovima zaštite i spasavanja.

Stenli Klark: Čovek sa džez Olimpa 12

Stenli Klark: Čovek sa džez Olimpa

Stenli Klark (Stanley Clarke) je zauzeo mesto na džez Olimpu još sredinom sedamdesetih, kao osnivački član proslavljenog fjužn sastava Return To Forever i uspešan solo izvođač.

PrvaPoslednja