Srbija

FON: Sve je u dobroj organizaciji! 7

FON: Sve je u dobroj organizaciji!

Fakultet organizacionih nauka (FON), u sastavu Univerziteta u Beogradu, je jedan od najsavremenije organizovanih fakulteta u regionu.

Beskontaktno savršenstvo 8

Beskontaktno savršenstvo

Ove godine je ceo svet morao da izmeni način komunikacije kao retko kada do sada. Gotovo da nisi svetski ratovi nisu uspeli da obuhvate toliko ljudi na planeti, a korona virus je u trenu izbrisala neke od navika koje se nisu menjale vekovima.

Erste banka posvetila reklamnu kampanju klijentima 10

Erste banka posvetila reklamnu kampanju klijentima

Pošavši od ideje solidarnosti u izazovnom periodu aktuelne krize, Erste Banka je za svoje klijente – startape, mikro, mala i srednja preduzeća kreirala TV reklame i zakupila TV reklamni prostor u naredne četiri nedelje, u okviru kampanje za podršku privredi.

Wiener Aplauz - popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu 11

Wiener Aplauz – popusti na polise osiguranja za zaposlene u zdravstvu

U okviru Wiener aplauza omogućeni su značajni popusti na polise osiguranja za zaposlene u primarnim, sekundarnim i tercijernim zdravstvenim ustanovama na teritoriji Srbije, ali i za trgovce, vozače taksi vozila i službi za dostavu, zaposlene u policiji, vojsci, Crvenom krstu i drugim volonterskim organizacijama.

Kako ostati motivisan kod kuće? Vaterpolisti imaju recept 13

Kako ostati motivisan kod kuće? Vaterpolisti imaju recept

Poker asova iz te generacije – Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Dušan Mandić i Sava Ranđelović, ujedno i brend ambasadori UNIQA osiguranja, međusobno su razgovarali o tome kako ostati motivisan kod kuće u vreme izolacije i socijalnog distanciranja

Najugroženiji su najugroženiji 14

Najugroženiji su najugroženiji

Kako peremo ruke kada nemamo vode?
Kako učimo školu preko RTS-a ako nemamo struje?
Kako da sprovodimo mere samoizolacije ako tri generacije žive u jednoj sobi?

Huawei P40 serija dostupna za online poručivanje u Srbiji 15

Huawei P40 serija dostupna za online poručivanje u Srbiji

Dobro je poznato da je Huawei nedavno održao prvu online prezentaciju i predstavio članove najnovije P40 serije. Sa nestrpljenjem smo čekali da se pojave kod nas kako bismo među prvima kupili neki od novih od predstavnika P serije, a od danas to je i zvanično moguće!

PrvaPoslednja