Srbija

Zašto je važno što pre odvesti dete logopedu?

Prema nekim procenama oko 60 odsto dece u Srbiji ima neki govorno-jezički problem, kaže za portal Danasa logoped Nataša D. Čabarkapa, povodom Evropskog dana logopeda koji se tradicionalno obeležava 6. marta.

SAM: Znatno povećan broj profesionalnih menadžera

Srpska asocijacija menadžera (SAM) saopštila je danas da je značajno povećala broj članova i sada okuplja 458 profesionalnih menadžera i najavila da će u 2019. oni najviše biti usmereni ka digitalizaciji, četvrtoj industrijskoj revoluciji i inovacijama.

Dačić i Peišot o saradnji dve zemlje

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa odlazećim ambasadorom Portugalije Augustom Peišotom i ocenio da je njegov mandat doprineo ostvarivanju uspešne i konstruktivne saradnje dve zemlje i dodatnom učvršćivanju odnosa dve zemlje.

CarGo najavio protest građana 1. marta

Direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić najavio je danas da će u petak početi protesti građana zato što ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture Zorana Mihajlović nije odgovorila na otvoreno pismo.

Potrebno 40 godina rasta BDP da bi Srbija dostigla nivo najrazvijenih zemalja EU

Potrebno je 15 godina rasta od pet odsto da bi Srbija dostigla nivo Bruto društvenog proizvoda koji je Hrvatska imala pri ulasku u Evropsku uniju i 40 godina kontinuiranog rasta od pet odsto da bi Srbija dostigla 15 najrazvijenijih zemalja EU, izjavio je Dragan Đuričin iz Saveza ekonomista Srbije.

PrvaPoslednja