Srbija

Brendiranje automobila 2

Brendiranje automobila

Pojam koji deluje vrlo složen kada se pročita, a ima jednostavno značenje, bez obzira da li se radi o automobilskoj, nekoj drugoj industriji ili delatnosti jeste brendiranje.

Uz osmeh završen 7. Šekspir festival 4

Uz osmeh završen 7. Šekspir festival

U autentičnom ambijentu pod vedrim nebom, kao u vreme najvećeg dramskog stvaraoca, sinoć je, 16. septembra, uz ovacije publike spuštena zavesa na 7. Šekspir festival!

Koncert Muzikona u Botaničkoj bašti 6

Koncert Muzikona u Botaničkoj bašti

Muzikon Vas poziva da istražite i doživite klasičnu muziku kroz različita čula, ali i koncepte, u okviru treće koncertne sezone Make Sense!

Otvorena platforma „Velika bina za male biznise“ 9

Otvorena platforma „Velika bina za male biznise“

Sa ciljem pružanja podrške malim biznisima u prevazilaženju posledica koronavirusa, EXIT i kompanija Visa su pokrenuli platformu pod nazivom „Velika bina za male biznise“, pružajući im besplatnu medijsku promociju, vidljivost na specijalno kreiranom sajtu binazabiznise.rs i društvenim mrežama dvaju kompanija.

Da li ste spremni? Za EON pakete koji uvek daju više 10

Da li ste spremni? Za EON pakete koji uvek daju više

Svi novi SBB korisnici do kraja oktobra mogu da iskoriste fenomenalnu akciju, prvih 6 meseci po 1 dinar za EON pakete koji sadrže televiziju, internet i telefoniju ili 3 meseca po 1 dinar za uslugu televizije i interneta u EON Duo Net ili televizije u EON TV paketima.

PrvaPoslednja