JK zove AV 1

Tako da je u utorak sa naslovnih strana svih srpskih tabloida stiglo pravo osveženje – umesto mudrog i prepametnog junaka naših dana, zinuo nam je polni organ Jelene Karleuše.

– Ček, ček, ko je ovo… – revnosni čitaoci tabloida su tog jutra proučavali naslovnice, šokirani ovom šarmantnom osvežavajućom promenom koja prija svakom čitaocu.

– Isti Vučić, samo neka lošija fotka, jedva se prepoznaje! – neki su imali takozvani „informerovski placebo efekat“ koji u stvari predstavlja osećaj kad mnogo dugo gledaš jednog čoveka na naslovnoj strani, pa ti se i od raznoraznih organa Jelene Karleuše stopostotno učini: „LJudi, pa to je on!“

– Nije, nije, evo lepo piše: „Porno Karleuša!“ Nigde ne piše da je na slici predsednik koga hoće da udave Đilas, Šolak, Jeremić i Boško! – konačno su čitaoci tabloida shvatili sa kakvom promenom su se suočili na naslovnoj strani.

Međutim, ako mislite da išta u ovoj zemlji može da prođe bez predsednika Vučića, pa čak ni okolnost da je osoba A, prevarila osobu B, sa osobom C ili okolnost da se na svim naslovnim stranama dobrostojećih tabloida ukazala ogoljena Jelena Karleuša, vi očigledno ne znate gde živite.

– Gospodine Aleksandre Vučiću, da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? – poručila je Karleuša preko svog Tvitera baš u momentima kada se predsednik pitao: „Po čemu je to polni organ Jelene Karleuše važniji od mene i moje pravedne borbe za pristojnu i normalnu Srbiju?“

Pristojna i normalna Srbija ukazala se tog jutra u tabloidima gde se, inače, kad nema ekskluzivnih materijala od Karleuše, ukazuje pristojna i normalna Srbija u liku predsednika Vučića, okružena nešto manje značajnim Karleušama, koje nisu zaslužile baš centralno mesto na naslovnoj strani pristojne i normalne Srbije.

Te je i sasvim logično da žena poput Karleuše apeluje na glavnog urednika svih medija koji su tog dana umesto njega na naslovnu privremeno zakucali Karleušino međunožje, da zaustavi ludilo & nepravdu pristojne i normalne Srbije.

U drugoj pristojnoj i normalnoj zemlji bi ih lepo tužila pristojnom i normalnom sudu. Međutim, ovde bi Jelena Karleuša, da i hoće da ih tuži pristojnom i normalnom sudu, morala na apeluje na vrhovnog sudiju svih sudova, da malo pogura tu stvar, jerbo je on istog tog jutra kada je izašla na svim naslovnicama, prozivao sudije koje mu nisu nešto po volji na pristojnom i normalnom Pinku.

Što li vas to čudi u državi gde je u predizbornoj kampanji za predsednika isti taj čovek poželeo da mu pitanja uživo na televiziji postavljaju: Nada Macura i Jelena Karleuša? Ne znajući da će ova prva jednog dana nečim uspeti da zaseni pokušaje svih svetskih sila, svih svetskih Đilasa i Šolaka, da ga skine sa naslovnice njegovih omiljenih, vernih, pristojnih i normalnih tabloida.

Što kaže stari dobri Marfi: ako od Jelene Karleuše napraviš politički faktor, kad tad će te smeniti njeno međunožje!