Neum

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Na trenutnoj vrucini, ovaj tekst dodje kao hladan spricer (boza i limunada) za sve „usijane glave“ koje drugacije misle.

  2. Aerodrom u Surčinu je dobio ime po čoveku koji je otišao i nije se vratio. Nehotice, oni koji su izabrali naziv aerodroma dadoše mu jaku simboliku. Naročito onima koji odlaze.

  3. E jednog je sigurno,paradajz turizam je suzio prostor,a o bistrini I ribolovackoj zoni prica pocinje preko puta Neuma.Tamo I hercegovci pocinju da shvataju monodramu „Oj zivote“.Ostaje jos Samo mala idea za Bosance da naprave tamo mali aerodrom za jet-avione do 50 mesta,za putnike namernike,I eto novog mesta za neki Kanski festival u BiH.Crven tepih nano,crven tepih o nanice….,❣️

  4. U planu je grabnja Jadransko jonskog autoputa koji će prolaziti Hrvatskom (već gotovo).Crnom Gorom, Albanijom i rčkom ,uz obalu. Tek tada će hrvatski autoput i most dobiti na svrsi i važnosti.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

22. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.