2. Браћо моја у Србству и сестре родилице, благодат вам свака и мир и стабилност и напредак и ваучер и виза и сениор картица и бус плус и све ово јер сте то заслужили.

3. Казано је: ко не верује у све ово што смо заслужили и ко Преамбули не верује тај блуди по беспућу суморне и немиле стварности.

4. И казано је: ко не верује у оно што му казује онај који је заспао као члан Отаџбинске управе а пробудио се као наконче Соње Бисерко тај не заслужује милост његову ни службу у управноме одбору ниједному.

5. Јер узданије нам је свако у речи његовој премудрој што собом носи плодове истине и правде и љубави и берићета сваке врсте за род свој ближи и даљи.

6. Браћо моја у Србству и сестре родилице ццк 1.000 комада, мало је 1.000, и мало је Зорица Брунцлик и Бранко Коцкица и Пеђолино и Нада Топчагић и Топалко и Кемиш и Кеба и Шабан; мало је Аја и Раја и Гаја и Влаја; сви сви сви воздигнимо глас свој к небесима и заискајмо га на вјеки вјеков.

7. Јер један јест Вучић Истинозборац.

2. Браћо моја мила и сестре моје премиле, толико од мене на овај благи и милосни дан.

3. На благослов вама кротки моји из тора нашего и поздрав из срца братскаго.

4. А посебан поздрав великомученику у главу Вулину Црноносцу и шнајдеру његову и тетки његовој канадској милости пуне.

5. И поздрав преподобном Синиши Малом и Весићу ако се из тиховања вратио и комплету идиота њихових а наших. Јер сви смо ми наши.

6. И многи поздрав целом Карића леглу.

7. Jуначки поздрав & нова кравата на туфне са оцилима Обилићу србском Марку у сужањству опеваном као Унук пречасни.

8. А Селаку само поздрав.

9. И поздрав верницима чиста срца и ума очишћена: Маријану Ристичевићу и Александру Мартиновићу и Верољубу Арсићу и Владимиру Орлићу и свима таквима нама на понос и дику.

10. А свима вама браћо моја у Србству и сестре моје у петом месецу поручујем: не тражите себи друге истине од ове истине нити друге правде од ове правде нити друга царства од овога царства у којему благујемо ко бубрег у лоју овнујском ми народ најстарији.

11. И не треба вам нико други но овај први. Амин.

12. Котили се легли се на вјеки вјеков. Христос васкресе!