Aleksandra Janković Yanx podržala protest „Srbija protiv nasilja" 1Foto: Milan Maricic/ATAImages

U subotu, 27. maja, u Beogradu se održava treći po redu protest „Srbija protiv nasilja“, a mnoge javne ličnosti pružile su podršku u međuvremenu.

Puno se prašine diglo oko ovog protesta od kako je najavljen, tema su ovih dana bili glumci i obični ljudi, a mnogi koji to do sada nisu učinili, sada pozivaju na miran protest.

Pevačica Aleksandra Janković, poznatija kao Saška Yanx, poslednja je u nizu koji su na društvenim mrežama podržali ovaj protest.

Aleksandra Janković Yanx podržala protest „Srbija protiv nasilja" 2
Foto: Instagram printscreen

„Da – ćutanje, neoglašavanje, stajanje po strani… to sve jeste potvrda odmaganja zalaganju za prave ljudske vrednosti, goruće ugrožene i dostojanstvene. Posebno u „meni je dobro pa zato nema šta da se žalim“ kategoriji, plus i sebično. Iako se na to ima pravo, fakat. Ali da se zna, da – odmaže“, napisala je ona na Instagramu.

„Ima mnogo onih čiji se glas ne čuje, koji ne smeju, nemaju ili ne znaju kako da se za sebe izbore. Eto setite se da treba biti čovek iznad svega, jer činiti časnu ispravnu stvar vam je van svake računice i najveći goal“, završila je Yanx.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari