PEĐINA FILMSKA ŠKOLA – petkom od 20.30 u novosadskoj ART klinici, večeras: „Diva“ (1981) u režiji Žan-Žaka Beneksa, u okviru ciklusa „Eurosin“ (urednik Petar Protić). Vrlo bogato stilizovan i uzbudljiv film o mladom poštaru, ljubitelju klasične muzike, umešanog u zaveru mafije koja namerava da načini i dobro proda jedinstven snimak glasa slavne operske dive. I […]

PEĐINA FILMSKA ŠKOLA – petkom od 20.30 u novosadskoj ART klinici, večeras: „Diva“ (1981) u režiji Žan-Žaka Beneksa, u okviru ciklusa „Eurosin“ (urednik Petar Protić). Vrlo bogato stilizovan i uzbudljiv film o mladom poštaru, ljubitelju klasične muzike, umešanog u zaveru mafije koja namerava da načini i dobro proda jedinstven snimak glasa slavne operske dive. I triler. I komedija. I romansa. I dobra filozofija u epizodi…

CHEKING POINT SPECIJAL – prezentacija knjige „rb-61/120“ Katarine Šoškić, večeras od 19 sati u beogradskom Rexu. Katarina Šoškićje studentkinja grafičkog dizajna na Akademiji primenjenih umetnosti u Beču, a „rb-61/120“ je zbirka fotografija i njen završni rad na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu.

30. FESTIVAL FOLKLORNIH TRADICIJA VOJVODINE – u Vrbasu od 12. do 14. septembra u 18 sati.

A3JUM – u zrenjaninskom Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“, večeras od 22 sata: Za malo koncert za početak školske godine, za malo petak 13… sviraju Sizif iz Osjeka, Fait Accompli, Roundabout i neke Face iz Zrenjanina. Upad dž.

INDIE-GO! – veče alternativne gitarske i indie-pop muzike na otvorenom, od 22 do ranih jutarnjih sati, u kafeu Beogradski pobednik na Kalemegdanu. Happy Hour do 23.30.

BGD PAB BROD – od 20 do dva sata posle ponoći, večeras: Žika Intoxica pušta garažni pank rok u svim oblicima i iz svih epoha i naravno Surf.

NATHAN COLES – (Wiggle/VB), večeras u beogradskom klubu Plastic Flow, u organizaciji Happy People. Domaća podrška DJ Lale – Happy people/Hit Beat i Dirty cover/Plastic city, 2600.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari