sandensFoto: Shutterstock/PureRadiancePhoto

Filmski festival Sandens naredne godine obeležiće jubilarno, 40. izdanje, a sada su već objavili pojedine informacije.

Festivali u Veneciji, Teljurajdu i Torontu su iza nas, stiže festival u njujorku, a Sandens je prvi festival iz 2024. godine koji već najavljuje nešto.

Festival je objavio novi logo za jubilarno izdanje i novi sajt, na kome su dostupne informacije o ceni karata i počecima prodaje.

Nakon dve godine onlajn izdanja, festival se vraća starom obliku uživo, tako da će se održati u Solt Lejk Sitiju u Juti od 18. do 28. januara.

Sandens ne odbacuje potpuno hibridno prikazivanje filmova

Onlajn gledanje filmova za javnost neće biti omogućeno do druge polovine festivala, odnosno biće dostupno tek od 25. do 28. januara i završetka festivala.

Judžin Hernandez, jedan od osnivača sajta Indie Wire. debitovaće kao direktor festivala, a na tom mestu nasledio je Tabitu Džekson.

Kako su i dalje u toku štrajkovi glumaca i scenarista, festival još uvek nije najavio ni jedan film koji će biti emitovan, ali čini se da su planovi veliki.

A kako Sandens obično donese vrlo zanimljive filmove, biće zanimljivo videti koja će sve ostvarenja doživeti premijeru na predstojećem izdanju.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari