Glumačka ekipa iz filma „Nečista krv” sutra u Kragujevcu 1Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja publike bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza organizovao je druženje sa glumcima iz domaćeg filmskog hita „Nečista krv”, sutra, u petak, 10. septembra.

Gledaoci će imati prilike da vide zvezde filma Conu, Katu i Tašanu: Katarinu Radivojević, Nelu Mihailović i Anđelu Jovanović, kao i Vaju Dujović, Milicu Gojković, Nedima Nezirovića i Teodoru Dragicević.

Film koji je do sada pogledalo više od 50.000 gledalaca proglašen je za najbolji film po izboru publike na 28. Evropskom filmskom festivalu Palić, osvojio je i prvu nagradu na 45. Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji (za scenaristu Vojislava Nanovića i autora adaptacije scenarija Milenu Marković), dok je čitav glumački ansabml dobio nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Dunav Film Festu, a Feđa Štukan specijalnu nagradu za izuzetno glumačko ostvarenje za ulogu Kolja u filmu „Nečista krv- Greh predaka” na 56. Filmskom susretu u Nišu.

Glumačka ekipa „Nečiste krvi” u kragujevački Cineplexx Plaza stići će u 19 sati, kada će se družiti sa publikom i potpisivati postere filma. Tog dana u Kragujevcu su predviđene dve projekcije filma, od 19 i 30 i 20 i 30 sati a glumci će se pokloniti publici u Kragujevcu posle obe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari