Lipov Loud i Nije za nju u klubu Fest 1Foto: Promo

U četvrtak, 6.oktobra u zemunskom klubu Fest od 20 časova nastupaju beogradske grupe Nije za nju i Lipov Loud.

Grupu Nije za nju su osnovali veterani koji su svirali krajem osamdesetih i pocetkom devedestih, a onda spletom razlicitih okolnosti nastavili svoj rad 2017. godine, stvaranjem novih, ali i oživljavanjem starih pesama.

Muzika pripada pop/rok žanru koji prožima prepoznatljiva nota 80-ih, uz naglašenu rif gitaru, oštru ritam sekciju i pesme različitog karaktera. Članovi benda su Branimir Knežević Brana – glavni vocal, Slobodan Bogdanović Toza – bas, Janićijević Dušan Duca – gitara, Aleksandar Šošević Šole – klavijature, Aleksandar Jović -klavijature 2, Goran Ljuboja – bubanj, Jovana Kovačević – bek vocal.

Nakon njih nastupa beogradski bend Lipov Loud koji je osnovan 2018. godine u beogradskoj mesnoj zajednici Lipov lad i koga čine: Bane Glumac na solo gitari, Đorđe Đolović na ritam gitari, Rade Šević na basu i glasu i Goran Kostić na bubnjevima.

Bend je sa autorskim materijalom nastupao širom Srbije na brojnim festivalima i koncertima i nedavno je objavio prvi EP pod nazivom Ne pristajem. Njihovu muziku karakteriše zvuk garažnog roka, miris asfalta i snažni, emotivni tekstovi.

Bendovi obećavaju dobru svirku i zabavu za sve koji dođu u četvrtak 6.oktobra u Klub Fest. Cena ulaznice je 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari