Meril Strip će igrati u trećoj sezoni nagrađivane serije 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Meril Strip ima karijeru kao malo ko u Holivudu. Poznata glumica ima čak tri Oskara i osam Zlatnih globusa i nebrojeno puno drugih nagrada, a može se pohvaliti da je sarađivala sa nekim od najslavnijih i najcenjenijih imena iz filmske industrije, i iza i ispred kamere.

Mada poznata kao pre svega filmska glumica, Strip je ostvarila značajne uloge i na televiziji. Gledali smo je u serijama „Angels in America“ i „Big Little Lies“, a uskoro ćemo imati priliku da uživamo u njenim glumačkim bravurama u trećoj sezoni serije „Only Murders in the Building“.

Ova, inače veoma nagrađivana serija, kombinuje elemente misterije i komedije, a njeni glavni likovi su troje entuzijasta za „true crime“ podkaste, koji se udružuju da istražuju ubistva u svojoj zgradi. Njih tumače Stiv Martin, Martin Šort i Selena Gomez.

Upravo je 30-godišnja glumica i pevačica na svom TikToku podelila vest da će se Meril Strip pridružiti glumačkoj ekipi seriji, a ona je takođe otkrila da će i Pol Rad biti jedan od novih likova. I Strip i Rad se pojavljuju u njenom zabavnom videu, koji možete pogledati u produžetku.

Serija „Only Murders in the Building“ u Evropi je dostupna za strimovanje na platformi Disney+.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari