Netfliks naručio još dve sezone antologijske serije „Monster“ nakon uspeha priče o Džefriju Dameru 1Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nakon što je već neko vreme na listi najgledanijih i najbolje ocenjenih serija u poslednje vreme, Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story od sada postaje antologija koja će dobiti još dve sezone.

Tvorac Rajan Marfi je ovo zamislio kao mini-seriju, ali Netfliks je odlučio da će imati bar još dve sezone o nekim drugim pričama, najverovatnije o drugim serijskim ubicama. U zvaničnom saopštenju stoji da će se epizode baviti „drugim monstruoznim figurama koje su uticale na društvo“.

Dahmer je postao druga najgledanija serija na engleskom jeziku kada je u pitanju ovaj striming servis, odmah iza hita Stranger Things i očekuje se da će uskoro proći milion sati gledanja u domaćinstvima širom sveta.

https://www.youtube.com/watch?v=NVHHs-xllqo

Rajan Marfi je postigao dvostruki uspeh, jer je Netfliks obnovio i seriju The Watcher, čiji je on takođe tvorac, zajedno sa Ijanom Brenanom. U pitanju je još jedna jeziva serija iz true-crime žanra, odnosno zasnovana na istinitoj priči, a ne zna se o ćemu će se raditi u drugoj sezoni.

https://www.youtube.com/watch?v=5HDkw100sXQ

Kada je u pitanju ovaj autor, pre dva meseca završeno je emitovanje druge sezone serije American Horror Stories, a trenutno je u toku emitovanje 11. sezone veoma uspešne serije American Horror Story, koja ga je i stavila na listu najtraženijih autora.

Izvor: Hypebeast

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari