Miloš Biković: Budimo odgovorni i pratimo uputstva (VIDEO) 1Foto: FoNet TV

Poznati glumac Miloš Biković poručio je građanima u video poruci na svom Instagram profilu da budu odgovorni i savesni i prate uputstva nadležnih organa u vezi sa sprečavanjem širenja korona virusa.

– Možda se osećate dobro sada, možda ćete se osećati dobro za tri dana ili pet dana. Možda za nedelju i deset dana počnete da osećate neke simptome, da vam se stanje pogoršava… Ne daj bože, možda ćete morati da budete hospitalizovani. Možda u tom trenutku neće biti dovoljno kreveta, možda neće biti dovoljno respiratora, možda će biti previše zaraženih, možda neće biti zdravih lekara… Zato budite odgovorni danas, poručuje Biković.

Prema njegovim rečima, ako svi učinimo po malo, to može biti dovoljno da se ova kriza prebrodi.

– Vaši preci su bili zvani u kriznim situacijama da uzimaju puške i idu u rovove, od vas se traži da sedite na kauču. Hajde svi to da uradimo i da budemo strpljivi i pregrmimo ovu krizu kako bismo sačuvali što je moguće više života. Čitajte knjigu, gledajte serije, filmove… Pokušajte da osmislite svoj život u stanu ili u kući. Budite dobro i budite zdravi, naveo je glumac.

https://www.instagram.com/p/B92vVG7HKYP/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari