Momčilo Pavlović: Sad su potrebne reči koje umiruju

Priče iz karantina

Ostavite komentar


  1. Ne još. Tek sada treba pritisak na samokontrolu i disciplinovano provođenje izolacije.

  2. Bolje se ti Pavloviću drži svoje teme. Izmišljaj žrtve komunističkog režima, rehabilituj Dražu, Nedića i Ljotića, truj Srbe sa svojim đakom, Srđanom Cvetkovićem. Sad imaš i jako pokriće. Glavni srpski četnički ideolog Marković te pokriva, kao direktor.

  3. Prosto nemam šta da dodam, tekst je divan, ali i pored toga što su ga pojedinci pročitali nisu ga razumeli, već i dalje cinično napadaju i vređaju!!!!. To pokazuje i naslovna strana Danasa sa slikom pojedinaca i tekstom, da ljudi u ovom izazovnom vremenu, nalaze jedinu utehu da napadaju!!!!.

  4. Da, naročito je umirujuće delovala najava o uvođenju 24-časovnog karantina za sve (ne znam kako bi to bilo moguće sprovesti u delo?), koja je izazvala paničnu kupovinu po radnjama…
    Valjda će tada jedino unapređeni šešeljoidi moći na ulicu?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.