Nenad Jezdić u seriji Igra sudbine: Publika će bez daha gledati nove epizode

Ostavite komentar


  1. Serija se zahuktava?! Šale se sigurno, verovatno je devetsto devedeset i deveta epizoda na programu. Zar zaista to iko gleda?

  2. ne znam ko gleda ovu seriju, kao i vecinu novih domacih.
    ne moze dobar glumac da izvuce los scenario.

  3. Da li je moguce, pa samo kvarite seriju sve vise, preterali ste vise sa zbrkama. Lepse bi bilo da ste umeli da stanete na dve sezone i serija bi imala lepsi kraj sa svim glumcima, a ne da pola njih odu i serija vise nema smisao kao na pocetku. Uzas, uzas!

  4. Шта му би…?!..млади глумци у серији рецитатори…а нема наде да се промене

  5. Njemu je jasno , kao vrhunskom glumcu , u šta ulazi ali kao čoveku koji ima svoj privatni biznis ne bira izvor novca bez obzira odakle dolazi . A izvor je sigurno veoma dobar . Nije u seriji zbog lične popularnosti jer mu to nije potrebno .

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.