Nikola Kojo: Cilj protesta „Srbija protiv nasilja“ mora da bude odlazak Aleksandra Vučića jer je on simbol ovog sistema

Ostavite komentar


  1. Vučić Dačić Djilas Tadić ne samo da treba da budu bivsi nego i procesuirani ukoliko je 1%tacno sta sve ulica prica o njima….i mnogi drugi!!!!

  2. U pravu je Kojo. Oni bi se raspali kao kula od karata, kada bi Vučić uradio jedinu ispravnu stvar-sklonio se iz pilitike. Sećate li se kako se 5.10.2000. raspala vlast, pisle Miloševićevog priznanja da je izgubio izbore?

  3. Gledate samo sebe. Bg i to je to. Sto niste svih milion krenuli na KiM i iskazali solidarnost sa tamosnjim srbima? Ustav mora da se postuje zar ne? A po ustavu KiM je neotudjivi deo. Ali vas to ne zanima. Covek je legalno izabran i tu nema sta da se prica. Videxemo sta ce biti na izborima.

  4. Nego daj da čujemo nešto o tom novom sistemu koji će magično da se pojavi kad Vučić da ostavku.

  5. Podrška našem slavnom i dostojanstvenom Koji, svim njegovim kolegama i svom slobodarskim narodu Srbije koji je proteklu deceniju trpeo ovaj režim na čelu sa AV koji, nadam se, uskoro odlazi na „smetlište istorije“
    Samo istrajno, do pobede!

  6. Zovu nas uuuliiiice , idemo na-napolje…dalje znamo šta treba , bravo Kojo .

  7. Nisam ni za ove ali ni za one koji su bili pa bi opet da se vrate. Ljudi moji o čemu vi govorite, pa nije situacija kao za vreme Miloševića. Treba raspisati izbore, a koliko znam sadašnji predsednik je dobio preko 2 mil. glasova na poslednjim izborima. Nisam bot ni sendvičar, ali tako stvari stoje.

  8. A kako?
    LUSTRACIJA I ODGOVORNOST kreću sa ZAHTEVOM OTKRIVANJA IDENTITETA NARUCIOCA SPOTA O OLIVERU IVANOVICU?.
    Sta kaze opozicija o NASILJU U SKUPSTINI , kojoj su podneli zahtev o raspravi i borbi protiv nasilja, smenu REMA i ukidanju nacionalne fr.Pinku?.
    U Skupstini je nasilje OPASNIJE nego u ZADRUZI.

  9. Odličan glumac, i samo to. Pa šta on inventivno radi u svom životu, da nije napisao neki scenario, nešto režirao? Da nije nešto novo stvorio, napravio..? Jedino što ume je da nauči naručeni tekst, i prezentuje ga.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.