Pevač Ed Širan otvorio dušu u novom dokumentarcu o svom životu (VIDEO) 1Foto: Disney+ / Planet / Profimedia

Popularni pevač Ed Širan biće predmet nove dokumentarne serije o njegovom životu, koja nam stiže uskoro.

Dizni je snimio četvorodelnu dokumentarnu seriju o njemu pod nazivom „The Sum of it All“, čija premijera je zakazana za 3. maj, prenosi N1info.ba.

„Ed Sheeran: The Sum of It All” će ponuditi publici otvoren pogled na britansku zvijezdu, njegovu porodicu i njegov uspon do superzvezde nakon što je kao dete patio od mucanja, piše Variety.

„Uvek sam bio vrlo oprezan u svom ličnom i privatnom životu. Jedini dokumentarac koji sam ikada napravio bio je onaj koji se fokusirao na moje pisanje pesama”, rekao je Širan i dodao: „Dizni mi je ponudio da napravim dokumentarac od četiri dela i činilo se kao pravo vreme da otvorim vrata i pustim ljude unutra. Nadam se da će gledaoci uživati.”

Videozapisi iz njegovog detinjstva preklapaju se sa scenama na bini tokom njegove velike rasprodate turneje, a zatim priča o prijateljstvu s muzičkim producentom Džamalom Edvardsom, koji mu je dao prvu veliku priliku, a umro je prošle godine u 31. godini zbog zastoja srca uzrokovanog konzumacijom alkohola i kokaina.

Pevač je progovorio o zdravstvenim problemima svoje supruge Čeri Siborn, s kojom ima dvoje dece, a dijagnostifikovan joj je tumor dok je bila trudna s 10-mesečnom kćeri Džupiter, prenosi Index.hr.

„Sve u mom životu postalo je puno bolje kad je Čeri došla”, izjavio je pevač koji se rasplakao u autu preplavljen emocijama zbog smrti prijatelja i bolesti svoje supruge. Na snimku se vidi kako se rasplakao na bini, a njegova supruga komentarisala je kako se još nije suočio s emocijama.

Izvor: N1info.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari