Posteri junaka filma "Smrt na Nilu" u izdanju 20th Century Studija 1Foto: Promo/MCF

U susret bioskopskom prikazivanju nove ekranizacije dela Agate Kristi „Smrt na Nilu“ (Death on the Nile), koje u Srbiji počinje 10. februara, 20th Century Studio objavio je postere sa likovima iz krimi priče u režiji Keneta Brane, koji je, drugi put za redom, otelotvorio čuvenog detektiva Herkula Poaroa.

Film je zasnovan na bestseleru iz 1937. godine – zanimljivoj misteriji sa elementima trilera o emotivnom haosu, tragičnim smrtima i opsesivnoj ljubavi.

Kenet Brana ponavlja svoju ulogu detektiva ikone – Herkula Poaroa, dok mu se pridružuju Tom Bejtman u ulozi pomagača Buka, Anet Bening, Rasel Brand, Ali Fazal, Don Frenč, Gal Gadot, Armi Hemer, Rouz Lesli, Ema Maki, Sofi Okonedo, Dženifer Sanders i Leticija Rajt.

Detektiv koga krase najpoznatiji brkovi na svetu prekida svoj odmor na Nilu zbog iznenadne istrage višestrukog ubistva na parobrodu, a pred gledaocima se otvaraju pitanja kakve tajne kriju piramide Gize, i da li će i ovoga puta Herkul Poaro uspeti da stane na kraj svirepim ubicama…

Sniman posebnim kamerama koje “vraćaju” publiku u period iz 1930. godine, „Smrt na Nilu“ oživljava sve uzbudljive lokacije iz kultnog dela Agate Kristi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari