Kenet Brana želeo je da uplaši glumce na setu „Duhova u Veneciji": Nisu znali šta će se desiti sledeće 1Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

 

Osim što želi da uplaši gledaoce novim filmom Duhovi u Veneciji, Kenet Brana je to radio i kolegama na setu, koji nisu znali šta ih sve čeka.

Reditelj i glavni glumac filma odlučio je da kolegama Mišel Jeo, Džejmiju Dornanu, Tini Fej, Keli Rajli i Kajlu Alenu ne kaže kada će uslediti neke iznenadne strašne scene.

„Ovi glumci nisu dobili upozorenje kada će se nešto desiti, kada ćemo koristiti svetla, vetar ili otvaranje vrata“, rekao je reditelj kome će ovo biti treći put u ulozi detektiva Herkula Poaroa.

„Agata Kristi je neverovatno pripovedala i ona je najbolji autor misterioznih trilera jer je razumela dobru detektivsku priču. Orijent ekspres se bavio osvetom. Smrt na Nilu se bavio pohlepom. Ovaj film je o tome da li postoji nešto van ovog sveta, duh, da li Poaro veruje u to, što uključuje da i on i mi moramo da budemo preplašeni.“

Radnja filma Duhovi u Veneciji odigrava se u naslovnom gradu nakon Drugog svetskog rata na Noć veštica, kada Poaro, koji živi u samonametnutom izgnanstvu, pristane da prisustvuje seansi u jednoj oronulol palati.

Za vreme te seanse jedan od gostiju bude ubijen i detektiv se nađe u jezivom svetu obmana i tajni.

Kenet Brana je do sada režirao adaptacije romana Agate Kristi Ubistvo u Orijent ekspresu 2017. i Smrt na Nilu 2022. godine.

Džejmi Dornan je za ovaj film rekao: „Nikad nisam bio na ovakvom setu. Ima nešto veoma autentično u vezi sa tim. To će biti pravo zadovoljstvo za gledaoce“.

Tina Fej je dodala: „.To nije samo film o ubistvu i misteriji, već ima i jedan natprirodan element koji ga podiže na jedan sasvim drugi nivo“.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari