Rambo Amadeus povodom nove pesme i spota "AI": Biti alternativa u degradiranom društvu je sasvim kul 1foto Miroslav Dragojević Danas

„Počinje konferencija, tema veštačka inteligencija“ peva muzičar Rambo Amadeus, uz pomoć saradnika STO1K-a i Amontea, u svojoj novoj pesmi i spotu „AI“, čija je tema veštačka inteligencija, a koju je objavio 31. decembra, dakle uoči nove 2024. godine na na Jutjubu.

Rambo Amadeus, čije je pravo ime Antonije Pušić, u opisu spota naveo je da je tokom zime 2022. godine u studiju producenta Dragiše Boce (STO1K) napravio nekoliko pesama…

„Zapravo ima ih dovoljno za čitav album, koji smo krstili radnim naslovom ‘Ratiševina Rules’. Dodatnu pomoć u zvuku pokazao je studijski muzičar i sound ing. Alex Kotan, koji je ravno sa Bajkalskog jezera stigao u Bokokotorski zaliv. Aleks, dobrodošao! MIhajlo Zdravkov (Amonte) gostovao je na pjesmi, izrepovao je nekoliko strofa, i pokazao izvanredan talenat i radne sposobnosti, te samoprijegorno napravio ovaj sasvim moderni spot. Uživajte“, poručio je Rambo.

On je dodao i da piše Jutjubu da onemogući reklame kladionica na njegovom sajtu jer smatra užasnim da njegov „video sadržaj reklamira najgoru vrstu zavisnosti“.

Na svom Fejsbuk profilu Rambo Amadeus se takođe zahvalio na lepim reakcijama, dodajući da je dosta portala objavilo njegov novi komad, kao i da je primetio da ga novinari nazivaju alternativnim muzičarem.

„Hvala na lijepim reakcijama na novu pesmu i spot. Dosta portala je objavilo vijest da sam objavio novi komad, valjda zbog aktuelnosti, AI je danas nezaobilazna tema u svim iole pismenim slojevima društva. Primjećujem i da me novinari nazivaju ‘Alternativnim’ muzičarem. Mala opaska, nisam ja “ Alternativan“ nego su kod nas u muzici Turbo Folk (mutiran u Porno Folk) i Anemični Pop main stream, pa onda moj opus djeluje alternativno. Naravno, ne žalim se, biti alternativa u degradiranom društvu je sasvim kul“, zaključio je Rambo Amadeus na svom Fejsbuk profilu.

A evo ga i spot za novu pesmu Ramba Amadeusa:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari