šon didi kombsFoto: EPA/ERIK S. LESSER

Šon Kombs, reper i mogul poznat kao Didi, optužen je od strane jednog muzičkog producenta koji tvrdi da ga je reper seksualno napastvovao i terao da spava sa prostitutkama.

U optužbi se navodi da je Didi producenta više puta dodirivao i seksualno uznemiravao, kao i da je producent morao da radi u kupatilu dok se reper kupao i šetao okolo nag.

Didijev advokat je za optužbe koje su podnete u jednom federalnom sudu u Njujorku rekao da su „čista fikcija“.

„Imamo čvrste, neoborive dokaze da su ove tvrdnje potpune laži. Odgovorićemo na njih na sudu i preduzeti adekvatne mere protiv svih onih koji ih izriču“, rekao je Didijev advokat Šon holi.

U optužbi se navodi da je Kombs tražio od producenta da nalazi prostitutke i spava sa njima, a spominje se i da se jednom probudio okružen dvema seksualnim radnicima sa sumnjom da je drogiran.

Ovo je peta optužba na Didijev račun

To je samo jedna od nekoliko optužbi u nizu koje su protiv Paf Dedija podnete u prethodnim mesecima, a među kojima se nalazi i optužba pevačice Kesi koja je rešena prošle godine.

Još jedan žena tvrdi da ju je Kombs silovao pre dve decenije kada je ona imala samo 17 godina, a optužila je i Harva Pjera, predsednika Didijeve kuće Bad Boy Records i još jednog čoveka.

Kombs je u decembru porekao te navode: „Biću sasvim jasan: Nisam uradio ništa od tih odvratnih stvari koje se navode. Boriću se za svoje ime, svoju porodicu i istinu“.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari