Njujork

Ruski ambasador u UN: SAD destabilizuju Bliski istok

Ambasador Rusije u Ujedinjenim nacijama je danas implicitno optužio Sjedinjene Američke Države da destabilizuju ionako napeti Bliski istok time što zaoštravaju „agresivnu, optužujuću retoriku i veštački podstiču anti-iransko raspoloženje“.

Dačić razgovarao s Guterešom

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je s generalnim sekretarom UN Antoniom Gutereš o situaciji na Kosovu, saopštilo je danas MSP Srbije.

More će biti krvavo

Broj stradalih na Mediteranu dramatično će se povećavati ukoliko ne budu raspoređeni spasilački brodovi imajući u vidu da je sve više ljudi koji iz Severne Afrike pokušavaju da se domognu Evrope, upozorile su Ujedinjene nacije.

Ujedinjene nacije razmatraju bezbednost na Kosovu

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija će razmatrati Izveštaj generalnog sekretara UN o radu UNMIK od 16. januara do 15. maja ove godine, a Srbiju će na sednici predstavljati ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Bivši saradnik tvrdi da je Tramp izbegavao porez u Panami

Većinski vlasnik hotela u Panami, koji je nekada nosio ime Tramp, naveo je u tužbi da je kompanija sadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa lažno predstavljala finansije tog hotela da bi izbegla plaćanje poreza

PrvaPoslednja