džeremi renerFoto: NBC / Ferrari / Profimedia

Džeremi Rener gostovao je u emisiji The Tonight Show kod Džimija Falona prvi put otkako je preživeo užasnu nesreću sa vozilom za čišćenje snega.

Džeremi Rener je priznao da je bio u vrlo lošem stanju, a da mu je Džimi Falon tada poslao poruku sadržine „Brate, u trendingu si!“.

Na pitanje da li mu je teško da priča o nesreći i oporavku, Rener je rekao: „Ne, mislim da je to vrlo katarzično. To je dobro za oporavak“.

Objasnio je da je to postala priča koja je uticala i na druge ljude, naročito na njegovu porodicu, a ne samo na njega.

Džeremi Rener je najpoznatiji po ulozi Oka Sokolovog u Marvelovom univerzumu

Rekao je da je polomio 38 kostiju kako bi spasao nećaka od vozila i da sada ima dosta metala u telu, naročito u nozi, licu i vratu.

Istakao je da je ostao smiren u trenutku i da nije paničio: „U tome ima divnih lekcija, zar ne?“.

„Mogao bih da pričam o tome šta se dešavalo tokom tih 45 minuta, ali prave lekcije su da postoji puno pozivitnih stvari u tome kada ste testirani do svojih granica. Vaših fizičkih, spiritualnih, emotivnih granica. Neću imati loš dan do kraja života. To je nemoguće. To je poklon.“

Dodao je da je vrlo važno ne paničiti i naučiti kako da kroz život idemo korak po korak, da to sve važi za sve situacije u životu i da je to najbolji savet šta god da radite.

Džeremi Rener je nesreću preživeo u januaru 2023. godine u svom domu u Nevadi, nakon čega je bio u teškom stanju, ali je javno govorio o procesu i toku oporavka.

Nakon svega toga, bio je nervozan da se vrati glumi, ali je to učinio za treću sezonu serije Mayor of Kingstown, čija premijera se očekuje 2. juna.

Izvor: Rolling Stone

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari