Singl „Hold my Hand“, duet Majkla Džeksona i Ejkona, prvi singl s posthumnog albuma kralja popa, izazvao je burne reakcije, a najglasniji među kritičarima ove saradnje je Will.I.Am iz grupe Black Eyed Peas.

Oba muzičara su sa kraljem popa pre njegove smrti radili na albumu „Michael“, koji izlazi u decembru, međutim, Will.I.Am osuđuje potrebu da singlovi i album budu objavljeni iako Džekson za života nije završio sav posao vezan za numere.

– To je samo njegovo mišljenje. Ja smatram da na ovaj način Majkl i dalje živi. Zaista ne vidim ništa loše u tome, svakako ne vidim nepoštovanje. Svet nije bio spreman na tu pesmu pre tri godine, ali sada je napokon došao trenutak da je pustimo u javnost. Ponosan sam što sam imao priliku da radim s Majklom, on je jedan od mojih najvećih idola – izjavio je Ejkon.

Pored njega na novom albumu Majkla Džeksona gostuju i Fifti Sent, Leni Kravic. Još nije poznato da li će se na novitetu „Michael“ naći i numera sa Will.I.Am pošto je on posle smrti kralja popa odbio da je završi.

– Pošto mi je Majkl bio prijatelj smatram da je nepoštovanje sve ovo što se sada dešava sa njegovim novim albumom. Iako je umro, pokušavaju i dalje iz njega da isisaju energiju. Prokleti paraziti – rekao je Will.I.Am.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari