FOTO: Upoznajte svih 20 takmičara Survivora 1

Svetski poznati zabavno-takmičarski šou Survivor, prepun adrenalina u kojem su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno savladavanje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh počeo je da se emituje na Nova S. Među onima koji su bili spremni da napuste sve blagodeti savremenog života i zamene ih boravkom u divljini, izabrano je 20 različitih kandidata iz regiona.

Oni će biti podeljeni u dva tima koji će biti podvrgnuti istim uslovima i pravilima, a gledaoci će iskusiti najveće televizijsko uzbuđenje prateći napete izazove kao i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu, piše Nova.rs.

viktor bobić
Viktor Bobić, Foto: Promo

U jednom timu svoje veštine preživljavanja pokazaće hip-hop muzičar Igor Lazić Niggor, cross fit trener Maša Kuprešanin, glumica Mina Nikolić, konobar Vladimir Govedarica, profesor fizičkog Branko Milošev, košarkašica Milica Dabović, studentkinja Nađa Erić, fitnes trener i radnik Crvenog krsta Stefan Nevistić, igrač ragbija i diplomirani ekonomista Stevan Stevanović kao i life couch Ivona Koković.

Ivona Koković i Stevan Stevanović
Ivona Koković i Stevan Stevanović , Foto:NOVA.RS / Zoran Lončarević

U drugom timu svoju izdržljivost testiraće pevačica Ivana Banfić, magistar kineziologije Goran Špaleta, fitnes instruktor Kristian Rauch, studentkinja kineziologije Nika Rakić, studentkinja marketinga, društvenih medija i odnosa sa javnošću Sanja Močibob, kondicioni trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni, studentkinja Pravnog fakulteta Sumejja Šejto, radnik teretane Viktor Bobić, studentkinja pejzažne arhitekture Tena Tomljanović i konobar Roko Simić.

Ivana Banfić
Ivana Banfić , FOTO: Promo

Sa ciljem da dođu do samoga kraja, oni će pokušati da nadmudre i nadigraju jedni druge kako bi što duže izdržali u takmičenju, na nepoznatoj teritoriji i bez osnovnih elemenata komfora.

Sve vesti o TV šou Survivor pratite na nova.rs u kategoriji Survivor.

Za vreme trajanja ovog TV šoua kandidati će se suočavati sa dve vrste izazova u kojima mogu da osvoje vredne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću savremenog života, hranom ili komunikacijom sa bližnjima, oni će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na ostrvu – topli tuš, hranu ili telefonski poziv članovima porodice.

Tena Tomljanović
Tena Tomljanović , FOTO: Promo

U drugoj vrsti izazova kandidati će se takmičiti za imunitet koji ih štiti od učestvovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom veću. U dvoboju mogu učestvovati dve osobe iz istog tima ili takmičari suprotnih timova a samo ih pobeda može vratiti u igru i spasiti od mogućeg odlaska sa ostrva. Kako se iz nedelje u nedelju sužava polje igre, Plemensko veće postaje sve zanimljivije gledaocima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbegli izbacivanje iz igre poprimaće epske razmere.

Milica Dabović
Milica Dabović , FPTO: Zoran Lončarević/NOVA.RS

Gledaoci će pred malim ekranima pratiti svakodnevne avanture kandidata dok traže hranu, pokušavaju da zapale vatru ili naprave sklonište, a na tom putu timski rad biće im od presudne važnosti.

Njihove uspone i padove na licu mesta pratiće voditelji Bojan Perić i Mario Mlinarić. Koliko takmičari moraju da budu gladni da bi pojeli gulaš od insekata i šta će se dogoditi onim kandidatima koji podbace u nekom zadatku ili odbiju da ga izvrše, gledajte u ‘Survivoru’ na televiziji Nova S.

Još fotografija učesnika pogledajte na portalu Nova.rs.

 

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari