Zagrebački sastav Hladno pivo nakon Beograda i Kragujevca nastupiće 31. marta u klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra Novog Sada.


„Ako se ne varam prošlo je nešto više od dvije duge godine otkad smo poslednji put svirali u Novom Sadu, ali još se sjećam paklene atmosfere. Nakon svirke sam doduše izgubio novčanik sa svim dokumentima. Po tome uvijek znam da je after party bio žestok“, izjavio je vođa benda Mile Kekin.

Bend je nekoliko puta nastupao na Exit festivalu, od čega je poslednji put bio u 2009. godine. Iste godine nastupili su i na novosadskom sajmu pred oko pet hiljada posetilaca. „Ovakvi solo koncerti su ipak sasvim druga priča. Naša priča“, kaže Kekin. Bend iz zagrebačke četvrti Gajnice regionalno poznat po hitovima „Nije sve tako sivo“, „Samo za taj osjećaj“ i „Pitala si me“, nastupaće 24. marta u Beogradu. Oni su jedni od nosilaca programa drugog Long Night festivala koji će biti održan u Domu omladine Beograda. Dan pre nastupa u Novom Sadu Zagrepčani će nastupiti u dvorani Šumadija u Kragujevcu. To će biti prvi u nizu promotivnih koncerata pred održavanje drugog Arsenal festa, 14, 15. i 16. juna u Kneževom arsenalu.

Ulaznice za novosadski koncert Hladnog piva mogu se kupiti u pretprodaji za 800 dinara u CD shopu Mungos i preko mreže Eventima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari