Ko je Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2023?

Ostavite komentar


  1. Na mene nije ostavio neki utisak.Uspeo je zato sto nije bilo kvalitetnih kompozicija i izvodjaca.Glasao bih za momka iz Vranja a Luke bi bio na drugom mestu.Smeta mi sto se vise cuje muzika nego njegov glas.Iako nisam odusevljen sa njim i njegovom numerom, podrzacu ga jer ce predstavljati Srbiju u kojoj je jedino lepo kad spavate.

  2. Dva fakulteta i masters? U njegovim godinama? Ili je zavrsavao na nekom od univerziteta na nivou privatnih srpskih, ili se skolovao kao sto se vecina srpskih politicara skolovala.

  3. U kojim godinama, pa lik ima 31. Ja sam završila fakultet i masters u Srbiji, onda otišla u inostranstvo i shvatila da s tim mogu samo da se hvalim, pa sam upisala i završila drugi fakultet, to sve do svoje 30. godine.

  4. Marko Kon/ fazon-pesma/..Cipela je bomba za 99% ovih pesama…pobednik glumi Matrix, JozefK..itd?????

  5. to je nekada bilo samo fakultet. Razlika u kvalitetu nekad i sad, kao bog i šeširdžija.

  6. Ovo je bez veze.Ne peva nego sapuce ko da je ceo zivot prespavao.Moj favorit je bio princ iz Vranja.

  7. Daj bože da mu pomogne to što je gej. Tekst muzika i glas ne idu u njegovu korist. Performans ok za Evroviziju. Sve u svemu bledunjavo i neoriginalno, mada je i u svetu takav trend.

  8. Talentovan. Prethodne pesme su mu milion puta bolje od ove poslednje. Smor, najgori!

  9. Luka je potpuno iskopirao Maneskina. Kosa, njegovi pokreti, tim sa kojim se fotografisao, stav, kopija Maneskina. Bez veze skroz!

  10. Momak je genetski frik kao i većina današnje mlađe populacije. Ovo je njihovo doba, svako ko sumnja u uspeh biće vidno iznenađen na kraju glasanja. Game ove

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.